Dzej.zi
Fanka BB :)
3.08No to powiecie jak wam terminy z OM wychodza ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.08No to powiecie jak wam terminy z OM wychodza ?
No to ja najpozniej hehe mi z OM wychodzi 23.08.2023 ;pNo w końcu Was nadrobiłam. Mi z OM wychodzi 17 sierpnia u lekarza jeszcze nie byłam - wizyta 23 grudnia. Coś mi się wydaje, że i tak nie spamiętamy naszych terminów
1.08 z usg tezNo to powiecie jak wam terminy z OM wychodza ?
Ja właśnie na Vinted zamówiłam dwie pary nowych legginsów za 40zl babka zły rozmiar wzięła wiec ja skorzystałamAktualizacja w poszukiwaniu legginsów, w hm jest duża wyprzedaż u mnie w mieście jest mały na stronie nie było promocji na mama ale w sklepie już tak i kupiłam super dresy za 35 zł było jeszcze kilka rzeczy bluzki i coś jeszcze ale nie miałam czasu szukać mam nadzieje ze w lutym tez coś znajdę
19.08No to powiecie jak wam terminy z OM wychodza ?
Chyba 7 sierpniasuupeer hehhe na kiedy wychodzi Ci remin z OM ?