reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dzisiaj idę po skierowanie na drugą bete tym razem by było już za darmo przez Medicover , bo wczoraj poleciałam tam gdzie było otwarte popołudniu:) i umówiłam się na wizytę do gin na 30.12 to będzie jakoś koniec 6 tyg , mam nadzieję że to ani za wcześnie ani za późno 😃

reklama
Dzisiaj idę po skierowanie na drugą bete tym razem by było już za darmo przez Medicover , bo wczoraj poleciałam tam gdzie było otwarte popołudniu:) i umówiłam się na wizytę do gin na 30.12 to będzie jakoś koniec 6 tyg , mam nadzieję że to ani za wcześnie ani za późno 😃
odpowiednio myślę 😊

jednak pamiętaj, że nie zaleca się porównywać wyników bety z dwóch różnych laboratoriów

oj tak, trochę się tego boję🫣 ogólnie to beka, bo ja dowiedziałam się 19.11, że na razie okresu nie będę mieć, a 25.11 dowiedziałam się, ze moja córa dostała pierwszą miesiączkę🙈 wiec wymieniłyśmy się trochę🤣
Jeszcze mam córkę w wieku 8 lat
To w wieku pewnie jesteśmy zbliżonym ale ja później zaczęłam, mam na stanie jedynie dwulatke ;)

Ja powoli myślałam, mieszkam na Śląsku i chyba zdecyduje się na mniejszy szpital, w Katowice maja prywatny i kilka popularnych, ale nie znam tam nikogo, w obok w mieście jest kilka znajomych położnych, wiec zawsze raźniej. Ja mam za małe prawie wszystkie spodnie 🥲 przed ciąża przytyłam i nawet większe jeansy nie wchodzą w grę bo cisną, chciałam z tym poczekać ale chyba się wybiorę po legginsy ciazowe do hm, mam teraz na sobie l z hm od koleżanki ale są ogromne ale wygodne, polecacie jakieś?
Najbardziej polecam poszukać na Vinted :) ja tez sprzedawałam w bardzo dobrym stanie. Teraz powoli przeglądam zeby coś kupić bo mi brzuch trochę wywaliło 🙈

reklama
To w wieku pewnie jesteśmy zbliżonym ale ja później zaczęłam, mam na stanie jedynie dwulatke ;)
No ja dość wcześnie zaczęłam, miałam niespełna 21 lat, jak urodziłam pierworodną😁

Najbardziej polecam poszukać na Vinted :) ja tez sprzedawałam w bardzo dobrym stanie. Teraz powoli przeglądam zeby coś kupić bo mi brzuch trochę wywaliło 🙈
jeśli w ogóle bede coś kupować, to tez właśnie bede przeglądać Vinted, bo ceny ciążowych ciuchów zabijają🙈 ale pewnie też sporo odzyskam od koleżanki, która ma kilka par jeansów ciążowych po mnie, a ze urodziła wczoraj, to już nie będzie ich niedługo potrzebować😬

Do góry