reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
beta przyrastała bardzo ładnie, ale z ekstremalnie niższych wartości, więc od początku mnie to stresowało. Później plamienia, skurcze (przypominające te porodowe, więc nic dobrego na takim etapie ciąży), jakaś infekcja intymna, znów plamienie😓

Hej dziewczyny mam pytanie czy też was tak ciągnęło w pachwinach jestem w siódmym tygodniu ciąży i od dwóch dni mam takie ciągnięcie i trochę jakby brzucha czy to normalne?

beta przyrastała bardzo ładnie, ale z ekstremalnie niższych wartości, więc od początku mnie to stresowało. Później plamienia, skurcze (przypominające te porodowe, więc nic dobrego na takim etapie ciąży), jakaś infekcja intymna, znów plamienie😓
Gdy zamartwiałam się wysokością swojej bety to dostałam wiadomość prywatną od dziewczyny (majówki), że jej również leniwie beta przyrastała, a potem się pięknie rozhulała i żeby sie nie martwić :*
Plamienia i inne dolegliwości chyba też są "normalne".

A ja zmieniłam lekarza zmieniła mi Luteina na dopochwowo i zwiększyła dawkęZrobiłam badanie moczu okazało się że mam bakterie i okazało się do tego że jeszcze mam infekcję ale biorę takie globulki więc powinno być ok a teraz masz te plamienia

reklama
Jakiej aplikacji ciążowej używacie? :)
Ja też Ciąża+ jak większość :)
Właśnie sie zastanawiam nad suplementacją, myślałam pomiędzy Femibionem a Mama DHA ale teraz wyczaiłam, że jest chyba jedyny lek (nie suplement), który się nazywa Elevit Pronatal, może któraś brała?
Jakich Wy używacie lub planujecie używać?

Do góry