reklama
beta przyrastała bardzo ładnie, ale z ekstremalnie niższych wartości, więc od początku mnie to stresowało. Później plamienia, skurcze (przypominające te porodowe, więc nic dobrego na takim etapie ciąży), jakaś infekcja intymna, znów plamienie
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam pytanie czy też was tak ciągnęło w pachwinach jestem w siódmym tygodniu ciąży i od dwóch dni mam takie ciągnięcie i trochę jakby brzucha czy to normalne?
Zuzanna1996
Ciąża +Jakiej aplikacji ciążowej używacie?
Helilo
Gdy zamartwiałam się wysokością swojej bety to dostałam wiadomość prywatną od dziewczyny (majówki), że jej również leniwie beta przyrastała, a potem się pięknie rozhulała i żeby sie nie martwić :*beta przyrastała bardzo ładnie, ale z ekstremalnie niższych wartości, więc od początku mnie to stresowało. Później plamienia, skurcze (przypominające te porodowe, więc nic dobrego na takim etapie ciąży), jakaś infekcja intymna, znów plamienie
Plamienia i inne dolegliwości chyba też są "normalne".
Zuzanna1996
A ja zmieniłam lekarza zmieniła mi Luteina na dopochwowo i zwiększyła dawkęZrobiłam badanie moczu okazało się że mam bakterie i okazało się do tego że jeszcze mam infekcję ale biorę takie globulki więc powinno być ok a teraz masz te plamieniabeta przyrastała bardzo ładnie, ale z ekstremalnie niższych wartości, więc od początku mnie to stresowało. Później plamienia, skurcze (przypominające te porodowe, więc nic dobrego na takim etapie ciąży), jakaś infekcja intymna, znów plamienie
karolamk
Ja preglife i pregnancytrackerJakiej aplikacji ciążowej używacie?
alexilen
Zaangażowana w BB
Ciąża +Jakiej aplikacji ciążowej używacie?
reklama
mylenne
Ja też Ciąża+ jak większośćJakiej aplikacji ciążowej używacie?
Właśnie sie zastanawiam nad suplementacją, myślałam pomiędzy Femibionem a Mama DHA ale teraz wyczaiłam, że jest chyba jedyny lek (nie suplement), który się nazywa Elevit Pronatal, może któraś brała?
Jakich Wy używacie lub planujecie używać?
Podziel się: