asiasiasia
Fanka BB :)
Powiedzcie mi bo pierwsza ciaze mialam 10 lat temu ;p czy taki lekki bol jak na okres to jest normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zamierzam isc dopiero 28.12Nadrobiłam Was . Właśnie wróciłam z roboty po urlopie..stresująco i dużo do ogarnięcia, ale dałam raaaadę . Tak patrzę, że macie znacznie wcześniej swoje pierwsze wizyty u lekarza..moja jest dopiero 29.12 (o ile uda mi się z roboty wyrwać) wg apki będzie to 8+3 . Chociaż na usg idę prywatnie teraz w sobotę . Nie mogę się doczekać
I to są super wiadomościstoję w kolejce w Lidlu, więc szybko napisze lekarz stwierdził, ze takie plamienia to nie plamienia, na usg widać serce, wg naszych obliczeń 7+0, a wg usg 6+6 (ale powiedział mi, ze na tym etapie wszystko jest bardzo indywidualne, wiec różne rzeczy może usg wypluwać). Zapytałam, czy obraz usg odpowiada temu, jak powinna ciąża teraz wyglądać, to zaczął się ze mnie śmiać, ze skąd ja w ogóle mam takie pytania na ten moment jest wszystko Ok, mam zrobić badania, następna wizyta za dwa tygodnie (27.12) i wtedy założymy kartę ciąży. No a do Lidla wpadłam po to
Chyba tak,ja np. taki mam większość dniaPowiedzcie mi bo pierwsza ciaze mialam 10 lat temu ;p czy taki lekki bol jak na okres to jest normalne?
Wszystko super mam już kartę ciąży i następna wizyta końcem roku i badania na choroby zakaźne, prenatalne początkiem stycznia razem z pappa, wszystko fajnie rozpisane dostałam. I serduszko 146/min@Kreatywnynick juz po wizycie?
Wszystko super mam już kartę ciąży i następna wizyta końcem roku i badania na choroby zakaźne, prenatalne początkiem stycznia razem z pappa, wszystko fajnie rozpisane dostałam. I serduszko 146/min
no to tak jak ja o do tego bol piersi.Chyba tak,ja np. taki mam większość dnia
Wszystko super mam już kartę ciąży i następna wizyta końcem roku i badania na choroby zakaźne, prenatalne początkiem stycznia razem z pappa, wszystko fajnie rozpisane dostałam. I serduszko 146/@Kreatywnynick juz po wizycie?
7+0 wg apki 7+1 wiec wszystko się zgadzaA jaki etap ciąży?