reklama
Malwina89
Fanka BB :)
6+6 to chyba dobry termin na pierwszą wizytę w czwartek będę miała wizytę i to będzie bardzo podobnie, bo 6+5. Wprawdzie to już druga, na pierwszej byłam dwa tygodnie temu tylko dlatego, że miałam plamienia, gdyby nie to nie szłabym tak wcześnie.Ile wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu
Karolinaaslu
Ja czekam na pierwszą wizytę 20 grudnia. Będzie 8+2Ile wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu
Agne.szka
Zaangażowana w BB
Podziwiam cierpliwośćJa czekam na pierwszą wizytę 20 grudnia. Będzie 8+2
EMilkaaa84
To prawda to cierpliwość,ale zdroworozsądkowo,jak się nic nie dzieje to oszczędza nerwy..ja się denerwuje bo nie wiem co w środku..a tak to bym się denerwowała,a że nie taki pęcherzyk,nie taki zarodek, wszystko nie takiePodziwiam cierpliwość
EMilkaaa84
Pociesza mnie jednak jedna myśl..że jak wytrzymamy jeszcze raz tyle co do tej pory,to już będą prenatalne
Agne.szka
Zaangażowana w BB
Ja zakładam że wszystko będzie takie jak trzeba, będzie dobrze . Myśle ze wizyta mnie uspokoi właśnie, a przynajmniej mam taką nadzieje .To prawda to cierpliwość,ale zdroworozsądkowo,jak się nic nie dzieje to oszczędza nerwy..ja się denerwuje bo nie wiem co w środku..a tak to bym się denerwowała,a że nie taki pęcherzyk,nie taki zarodek, wszystko nie takie
mylenne
Wow, ja też!Podziwiam cierpliwość
Karolinaaslu
U mnie nic niepokojącego się nie dzieje. Cały czas pracuje i jeszcze mam 2 latka na pokładzie wiec samo życie. Co ma być to będzieWow, ja też!
reklama
Emka24@
@RoseGold i @Kreatywnynick trzymam kciuki za wizyty! Ochłonęłam trochę po wizycie poczytałam i faktycznie wszystko u mnie póki co ok. W przyszłym tygodniu mam wizytę 6+5 i mam ochotę przespać ten czas . Czy wy tez macie takie wahania nastroju?
Podziel się: