reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Chciałam jeszcze później; ale moja siostra mi powiedziała, ze już bez przesady, bo jakby to była ciąża pozamaciczna to trzeba zareagować 😂

reklama
Ile wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu 😅
6+6 to chyba dobry termin na pierwszą wizytę :) w czwartek będę miała wizytę i to będzie bardzo podobnie, bo 6+5. Wprawdzie to już druga, na pierwszej byłam dwa tygodnie temu tylko dlatego, że miałam plamienia, gdyby nie to nie szłabym tak wcześnie.

Ile wizyt zaliczyłyście do tej pory i w których tygodniach jesteście teraz? Ja sukcesywnie czekam na tą pierwsza , zapisana na 22go już i to będzie 6+6 wg mnie oczywiście, wg owulacji bo na wyliczenie miesiączki nie mam co liczyć przy bardzo długim cyklu 😅
Ja czekam na pierwszą wizytę 20 grudnia. Będzie 8+2

To prawda to cierpliwość,ale zdroworozsądkowo,jak się nic nie dzieje to oszczędza nerwy..ja się denerwuje bo nie wiem co w środku..a tak to bym się denerwowała,a że nie taki pęcherzyk,nie taki zarodek, wszystko nie takie 😉
Ja zakładam że wszystko będzie takie jak trzeba, będzie dobrze . Myśle ze wizyta mnie uspokoi właśnie, a przynajmniej mam taką nadzieje .

reklama
Do góry