Emka24@
Fanka BB :)
Trzymamy mocno kciuki dawaj znać po wizycie.Mnie zaczął łapać stres. Niby jestem na wszystko przygotowana, ale jakoś tak boję się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy mocno kciuki dawaj znać po wizycie.Mnie zaczął łapać stres. Niby jestem na wszystko przygotowana, ale jakoś tak boję się.
Trzymamy mocno kciuki dawaj znać po wizycie.
Powodzenia!!Już czekam pod gabinetem. Jeszcze niecała godzina i moja kolej.
Powodzenia trzymamy kciukiJuż czekam pod gabinetem. Jeszcze niecała godzina i moja kolej.
Dołączam się do trzymania kciuków!Już czekam pod gabinetem. Jeszcze niecała godzina i moja kolej.
To super, najważniejsze, że wszystko dobrze i było serduszko!!Widziałam serduszko... wszystko na razie jest okej. Niewiadomo skąd plamienia, nie ma żadnego krwiaka. Bardzo słaby sprzęt ta kobieta ma, więc wszystko widać bardzo niewyraźnie.
superWidziałam serduszko... wszystko na razie jest okej. Niewiadomo skąd plamienia, nie ma żadnego krwiaka. Bardzo słaby sprzęt ta kobieta ma, więc wszystko widać bardzo niewyraźnie.