z tego co pamietam to pimafucin jest takim klasycznym lekiem w ciąży. Jeśli masz jakiś dyskomfort to poinformuj lekarzaŻe podobno
dostałam na infekcję taki lek Trochę boli mnie po tym Brzuch
reklama
Kingazet92
Fanka BB :)
Jeszcze nie, pójdę w poniedziałekcześć! u mnie też pozytyw przyniósł Mikołaj w prezencie. badałaś bete i progesteron ?
graż_ka
Cześć dziewczyny, moja abstynencja od naszego wątku dla zdrowia mojego mózgu ciagle trwa (byłam wczoraj na siłowni i mega się cieszę, ze przestałam się pieścić z aktywnością fizyczna, mega ważne i mega mi pomogło)
Ale chciałam wam pokazać coś co znalazłam na internecie. Narzędzie bazujące na danych i statystykach poronień - Link do: Miscarriage Odds Reassurer możecie dzięki temu się utwierdzić jaka szanse macie NIE poronic. Mega super i mega miłe
Ćwiczcie, zdrowo się odzywiajcie i do usłyszenia bliżej końcówki 1 trymestru . I ufajcie tez swoim lekarzom.
Ale chciałam wam pokazać coś co znalazłam na internecie. Narzędzie bazujące na danych i statystykach poronień - Link do: Miscarriage Odds Reassurer możecie dzięki temu się utwierdzić jaka szanse macie NIE poronic. Mega super i mega miłe
Ćwiczcie, zdrowo się odzywiajcie i do usłyszenia bliżej końcówki 1 trymestru . I ufajcie tez swoim lekarzom.
Ja nie wiem, na ile mam objawy od infekcji, na ile od ciąży. Popołudniami zdarza mi się mieć mdłości, na szczęście nie trwa to długo
Niestety jestem coraz gorzej chora, jakaś masakra dzisiaj postanowiłam zostać w domu i się wygrzać, a z moimi córkami na trening pojadą moi rodzice, wiec czekam aż wyjdą, pójdę się wykąpać i wskakuje do wyrka
Niestety jestem coraz gorzej chora, jakaś masakra dzisiaj postanowiłam zostać w domu i się wygrzać, a z moimi córkami na trening pojadą moi rodzice, wiec czekam aż wyjdą, pójdę się wykąpać i wskakuje do wyrka
Malwina89
Fajne, zwłaszcza że jest procentowo pokazane, że każdy kolejny dzień zwiększa szanse na szczęśliwe zakończenieMożecie klikać tam kilka razy „reassure me” i strona wam podrzuci kilka opcji danych statystycznych, które są podane w taki wspierający sposób.
reklama
Malwina89
To dobrze, że możesz sobie dziś poleżeć w spokoju, oby szybko przeszło!Ja nie wiem, na ile mam objawy od infekcji, na ile od ciąży. Popołudniami zdarza mi się mieć mdłości, na szczęście nie trwa to długo
Podziel się: