Kurcze, mocno trzymam kciukiMi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
reklama
Emka24@
Fanka BB :)
Trzymajcie się kochana, bardzo mocno zaciśnięte kciuki! Bądź dobrej myśli!Mi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
Tak byłam u lekarza, u mnie niestety wszystko się już skończyło... Dostałam plamienia przed wizytą, gin potwierdziła że rozpoczęło się poronienie samoistne. Jeżeli chcemy możemy za 2miesiące rozpocząć nowe starania. W pon muszę sprawdzić jeszcxe betę czy spadła do 0.@Lisza co u Ciebie? Byłaś wczoraj u lekarza?
Odkryłam dziś nowy objaw u siebie, koszmary, mam od paru dni straszne sny i teraz przeczytałam, że to może być od progesteronu. To by się zgadzało, tym bardziej że biorę też Luteinę.
Kreatywnynick
Trzymaj się kochanaMi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
Tak byłam u lekarza, u mnie niestety wszystko się już skończyło... Dostałam plamienia przed wizytą, gin potwierdziła że rozpoczęło się poronienie samoistne. Jeżeli chcemy możemy za 2miesiące rozpocząć nowe starania. W pon muszę sprawdzić jeszcxe betę czy spadła do 0.
Na jakim etapie u Ciebie się skończyło?
5 tydzień ciąży. Jedyny plus taki ze oczyszczam się sama nie potrzebuje zabiegu.Na jakim etapie u Ciebie się skończyło?
5 tydzień ciąży. Jedyny plus taki ze oczyszczam się sama nie potrzebuje zabiegu.
Bardzo mi przykro.
Helilo
bardzo mi przykro może będę dla Ciebie pocieszenie choć lekkim. W sierpniu poronienie zatrzymane plus zabieg. Ja dostałam od razu zielone światło z racji wieku.5 tydzień ciąży. Jedyny plus taki ze oczyszczam się sama nie potrzebuje zabiegu.
reklama
olak96
Lekarz mówi że pęcherzyk jest położony trochę za nisko w macicy. Powiedział też że nie powinien mnie lekko boleć brzuch jak przed okresem. Mimo wszystko kazał myśleć pozytywnie, pić dużo wody, nie uprawiać seksu i przed świętami ma bic serduszko.
jak przetrwać te dni bez stresu o maluszka?
jak przetrwać te dni bez stresu o maluszka?
Podziel się: