reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Cały czas plamię od poniedziałku. Raz mniej, raz bardziej. Myślałam, że wczoraj się to już wyciszy, ale dzisiaj znowu troszkę bardziej. To i tak są małe ilości. Nawet nie przy każdym podcieraniu są widoczne. Czasem, jak sprawdzam w środku już jakby ich nie było, a za kilka godzin są znowu. Brązowe raczej. Nie wiem skąd to dziadostwo.
wiem, ze napisze coś na maksa oczywistego, ale mi lekarz powiedział, ze u niektórych kobiet plamienia po prostu się zdarzają i tyle. Skoro ostatnio gin nie widział u Ciebie nic niepokojącego, jesteś obstawiona lekami, to pewnie należysz tak samo jak ja to tej grupy kobiet, u których ciul wie o co chodzi😅 ale wiesz, jeśli się martwisz, to może warto skoczyć wcześniej do lekarza? Ja sobie obiecałam, ze jak znów zacznę trochę mocniej plamić, to podjadę na IP

Zdjęcie się nie dodało? Spróbuje jeszcze raz

Załączniki

• IMG_0719.jpeg
    IMG_0719.jpeg
    179,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry