Nath096
Fanka BB :)
Też mam wizytę 15.12tak jest, ale kurde nie wiem czy nie za wcześnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam wizytę 15.12tak jest, ale kurde nie wiem czy nie za wcześnie...
i w którym tygodniu będziesz, wtedy?Też mam wizytę 15.12
dziś doslownie miałam plamkę 1mm na 1mm i na razie nic więcej. A u Ciebie te ostatnie to były takie jednorazowe plamienia, czy się powtórzyły?@RoseGold jak u Ciebie dzisiaj z plamieniem/krwawieniem? Ustąpiły?
Około 7 jak dobrze liczę ,dzisiaj 5+5 z apki ,byłam już na pierwszej wizycie 1grudniai w którym tygodniu będziesz, wtedy?
No 13 to mało. A bety już nie powtarzaj, nie ma sensuPowiedzcie mi progesteron 13,6 we wczesnej ciąży to bardzo mało? Beta piękna prawie 6000
dziś doslownie miałam plamkę 1mm na 1mm i na razie nic więcej. A u Ciebie te ostatnie to były takie jednorazowe plamienia, czy się powtórzyły?
Dostałam Duphaston od razu. Podniesie się ten wynik? Martwi mnie to bardzo, nie mam żadnych plamien itd.No 13 to mało. A bety już nie powtarzaj, nie ma sensu