reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Hej dziewczyny. Wczoraj jednak złapałam dola, bo po wyjściu od ginekologa znów zaczęłam krwawić. Ale stwierdziłam, że co mogę więcej zrobić, skoro godzinę wcześniej lekarz nie widział nawet ćwierć źródła krwawienia? Obstawiam, że to antybiotyk dopochwowy, znalazłam w necie info, ze wiele kobiet po nim krwawi.
Ale oczywiście, żeby podkreślić jeszcze bardziej, ze jestem najbardziej chorym człowiekiem na świecie, to Wam powiem, że straciłam głos. Czasami jak uda się coś powiedzieć to mówię jak stary menel, aż jeden z moich psów siedzi koło mnie i ewidentnie nie dowierza, skąd pochodzą te dźwięki🙄
A miałam jechać dziś z córką w końcu na izbę przyjęć, bo zwlekam z tym, ale jak mogę z takim głosem😐

reklama
Hej dziewczyny. Wczoraj jednak złapałam dola, bo po wyjściu od ginekologa znów zaczęłam krwawić. Ale stwierdziłam, że co mogę więcej zrobić, skoro godzinę wcześniej lekarz nie widział nawet ćwierć źródła krwawienia? Obstawiam, że to antybiotyk dopochwowy, znalazłam w necie info, ze wiele kobiet po nim krwawi.
Ale oczywiście, żeby podkreślić jeszcze bardziej, ze jestem najbardziej chorym człowiekiem na świecie, to Wam powiem, że straciłam głos. Czasami jak uda się coś powiedzieć to mówię jak stary menel, aż jeden z moich psów siedzi koło mnie i ewidentnie nie dowierza, skąd pochodzą te dźwięki🙄
A miałam jechać dziś z córką w końcu na izbę przyjęć, bo zwlekam z tym, ale jak mogę z takim głosem😐
Co do plamien to pamiętaj, ze masz wszystko sprawdzone u lekarza wiec jest dobrze! Do do głosu to może jakiś syropek , który szybko podleczy struny głosowe? 🥰

To naprawdę o niczym nie świadczy, w poprzedniej ciazy miałam objawy do dnia poronienia, mimo że ciąża się przestała rozwijać tydzień wcześniej 😔
dokładnie, to o niczym nie świadczy. Pierwszą ciążę miałam bezproblemową, a z objawów miałam jedynie nadwrażliwość na zapachy. Nic mnie nie bolało, nie miałam mdłości, nie wymiotowałam. W drugiej objawów miałam sporo i z tej ciąży mam dziecko z problemami zdrowotnymi (które zaczęły wychodzić jeszcze w ciąży)🤷‍♀️

Co do plamien to pamiętaj, ze masz wszystko sprawdzone u lekarza wiec jest dobrze! Do do głosu to może jakiś syropek , który szybko podleczy struny głosowe? 🥰
właśnie zastanawiam się co zrobić. Tabletki na gardło nie pomagają, ogólnie to nic nie pomaga🙈 do lekarki rodzinnej pewnie się nie dostanę, wiec myśle, ze może pójdę wieczorem na opiekę nocną🤔 Boże to dopiero 6tc a ja mam już tyle dolegliwości🤣🤣

właśnie zastanawiam się co zrobić. Tabletki na gardło nie pomagają, ogólnie to nic nie pomaga🙈 do lekarki rodzinnej pewnie się nie dostanę, wiec myśle, ze może pójdę wieczorem na opiekę nocną🤔 Boże to dopiero 6tc a ja mam już tyle dolegliwości🤣🤣
A próbowałaś inhalacji? Powinno pomóc :)

A lekarz dał Ci Duphaston?

reklama
Do góry