reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej dziewczyny [emoji4] co do pokoju to mamy zalecenie od psychologa ze 6 latka ma mieć sama pokój nie jak do tej pory z 2 letnia siastra do tego musze gdzieś ulokować bliźniaki wiec nie ma opcji w moim 3 pokojowym mieszkaniu [emoji20] rozglądam się za domem ... straszne wydatki przez to wszystko większy samochód trzeba kupic dom masakra ... w przyszłym tyg mam prenatalne udało mi się jakimś cudem umówić bo ja to wszystko na ostatnia chwile i 4 kliniki mi powiedziały ze nie ma opcji w jednej się zwolniło miejsce [emoji28] także już we Wtorek widzę się z moimi lobuzami
Czyli raczej nie pchac 4 latki z maluchem skoro tak. U Was tez taka roznica. Hm a mowil dlaczego lepiej osobno?

reklama
Czyli raczej nie pchac 4 latki z maluchem skoro tak. U Was tez taka roznica. Hm a mowil dlaczego lepiej osobno?

Mowil ze musi mieć swoje miejsce na „starsze” zabawy gdzie nie będzie dzidzius wszystkiego niszczył i ze to pomoze przy poczuciu ze jest tak samo ważna jak młodsze rodzeństwo ale jednak starsza, powinna mieć taki swój azyl gdzie może uciec w razie czego bo ona tez ma prawo mieć dość rodzeństwa tymbardziej ze będzie ich trójka [emoji28]

Mowil ze musi mieć swoje miejsce na „starsze” zabawy gdzie nie będzie dzidzius wszystkiego niszczył i ze to pomoze przy poczuciu ze jest tak samo ważna jak młodsze rodzeństwo ale jednak starsza, powinna mieć taki swój azyl gdzie może uciec w razie czego bo ona tez ma prawo mieć dość rodzeństwa tymbardziej ze będzie ich trójka [emoji28]
Dzieki kochana. Czyli juz nie mam watpliwosci. Beda osobno. Faktycznie niech ma swoj azyt i kacik spokoju

Dziewczyny mam 9 tc. Od kilku dni piersi przestały mnie boleć, nie mam tez takich pełnych jakie byly wcześniej. Podbrzusze również przestało boleć ale to juz z tydzień temu. Czy któraś z was tak miala, czy to znak, że hormony sie unormowaly czy jakiś zly znak?? Wizyte mam dopiero za 2 tyg. Od poczatku ciąży biore luteine i no spe. Na początku luteine i no spe przyjmowalam 3x dziennie. Luteina 100 mg. Od tygodnia przymuje 2 x dziennie. Czy te objawy mogly np ustąpić bo zmniejszeniu luteiny??

Dziewczyny mam 9 tc. Od kilku dni piersi przestały mnie boleć, nie mam tez takich pełnych jakie byly wcześniej. Podbrzusze również przestało boleć ale to juz z tydzień temu. Czy któraś z was tak miala, czy to znak, że hormony sie unormowaly czy jakiś zly znak?? Wizyte mam dopiero za 2 tyg. Od poczatku ciąży biore luteine i no spe. Na początku luteine i no spe przyjmowalam 3x dziennie. Luteina 100 mg. Od tygodnia przymuje 2 x dziennie. Czy te objawy mogly np ustąpić bo zmniejszeniu luteiny??
Ja mam dziś 7t.4d i też piersi już tak nie bolą i wydaje mi się że nie są takie pełne. Jutro mam lekarza, okaże się czy wszystko gra. Natomiast dalej mam mdłości i wymioty wiec objawy są.

reklama
Co do wymiotów to tez nie mam
Piersi kilka dni temu u mnie zluzowaly. A od wczoraj bol piersi wrocil ze zdwojoną sila. Jal zakladam stanik to masakra i twarde jak kamienie. Takze mogło ci chwilowo odpuścić. Nie martw sie na zapas. Mysl pozytywnie [emoji6]
Mam nadzieję, że nie musimy się przejmować bo ja mam identycznie jak Ty. Zero objawów. Nie bolą mnie piersi, nie mam mdłości, jedynie co to bezsenność, nie mogę zasnąć i wcześnie się budzę :(

Do góry