reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Co noc?? :o współczuję, ja mam średnio raz na tydzień...
No właśnie co noc. Dziwne i straszne. Jak dobrze pamiętam to zapisuję, mam już pokaźną kolekcję w notatkach w telefonie. Czasami śnią mi się fragmenty filmów, tylko nieco zmienione, dzisiaj jeszcze w środku nocy obudziłam się z nieco innym wspomnieniem, że wchodziłam z koleżanką na Giewont (wtf), i już na górze usiadłyśmy na skale a ona posadziła przed sobą swoją córkę, a ja strasznie się zdenerwowałam że nie ma żadnego zapezpieczenia i że spadnie z tej skały. To by nie było takie straszne do zinterpretowania, ale później było gorzej. Schodziłyśmy z góry, co chwila mijałyśmy jaskinie w których były prywatne VIP roomy klubu BDSM (w jaskiniach w Tatrach 🙈)

reklama
Też mam głupie sny. Wręcz przerażające, odbieram je jako zapowiedź czegoś strasznego. o_O
Myślicie, że te sny to jeden z elementów składowych ciąży?
Gdzieś czytałam, że to właśnie efekt ciąży, dziwne i tzw. żywe sny :D Ahhh, te hormony 😁
Mi ostatnio śniło się że mojego 11-letniego syna zaprowadzałam do przedszkola, ubierałam go w niemowlęce czapeczki i heja do zabawy! A potem stwierdziłam, że muszę go przepisać gdzieś, bo 1500 zł na miesiąc mnie to kosztowało 😆

Ja bylam w srode i bylo 5+4 bo mialam @ 9.11 i powiedzial ze niemozliwe jest zeby juz bylo serduszko wiec sie nie martw kochana, tez mam 03.01 wizyte wiec trzymam kciuki !

@gorla tak bardzo mi przykro, doskonale wiem co czujesz.. przechodzilam przez to w lipcu.. 3 tyg bylam nieswiadoma ze serduszko juz nie bije od 8tc a dowiedzialam sie w 11.
Sciskam Cie baaaardz bardzo mocno! I jestem myslami z Toba.
Hej Kochana @budkaa , szukam wieści od Ciebie i tu znalazłam. Gratuluję z całego serducha.
Jesteś po usg, tzn wszystko na dobrej drodze. Trzymam kciuki za Wasze zdrowie. WESOŁYCH ŚWIĄT 😘❄☃🎄

No właśnie co noc. Dziwne i straszne. Jak dobrze pamiętam to zapisuję, mam już pokaźną kolekcję w notatkach w telefonie. Czasami śnią mi się fragmenty filmów, tylko nieco zmienione, dzisiaj jeszcze w środku nocy obudziłam się z nieco innym wspomnieniem, że wchodziłam z koleżanką na Giewont (wtf), i już na górze usiadłyśmy na skale a ona posadziła przed sobą swoją córkę, a ja strasznie się zdenerwowałam że nie ma żadnego zapezpieczenia i że spadnie z tej skały. To by nie było takie straszne do zinterpretowania, ale później było gorzej. Schodziłyśmy z góry, co chwila mijałyśmy jaskinie w których były prywatne VIP roomy klubu BDSM (w jaskiniach w Tatrach 🙈)

Gabriela, toż to czyste szaleństwo 🤦‍♀️

Gdzieś czytałam, że to właśnie efekt ciąży, dziwne i tzw. żywe sny :D Ahhh, te hormony 😁
Mi ostatnio śniło się że mojego 11-letniego syna zaprowadzałam do przedszkola, ubierałam go w niemowlęce czapeczki i heja do zabawy! A potem stwierdziłam, że muszę go przepisać gdzieś, bo 1500 zł na miesiąc mnie to kosztowało 😆

Mimi, ciekawe co by na to Twój syn powiedział? 😂

Ja bym chciała ale nie umiem 🙈

Wejdź np. na stronkę: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Tu krok po kroku ustaw sobie suwaczek, który Ci się podoba :)
Następnie pod spodem pojawią Ci się trzy ramki z adresem Twojego suwaczka. Wybierz adres BBCODE i skopiuj go w całości.
Suwaczek (czyli ten skopiowany adres BBCODE) wklejamy jako swój stały podpis. W tym celu musisz wejść na swój profil i w tabelce EDYTUJ SYGNATURĘ wkleić ten adres.
Odtąd suwaczek będzie się z automatu ładował do każdego Twojego posta :)

Jakbyś nie mogła sobie z czym poradzić to pisz śmiało, postaram się pomóc :)

Wejdź np. na stronkę: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Tu krok po kroku ustaw sobie suwaczek, który Ci się podoba :)
Następnie pod spodem pojawią Ci się trzy ramki z adresem Twojego suwaczka. Wybierz adres BBCODE i skopiuj go w całości.
Suwaczek (czyli ten skopiowany adres BBCODE) wklejamy jako swój stały podpis. W tym celu musisz wejść na swój profil i w tabelce EDYTUJ SYGNATURĘ wkleić ten adres.
Odtąd suwaczek będzie się z automatu ładował do każdego Twojego posta :)

Jakbyś nie mogła sobie z czym poradzić to pisz śmiało, postaram się pomóc :)
Dzięki! Uwaga, działam 🙈❤️

reklama
Do góry