W jysku nam babeczka powiedziała ze po 20sierpnia będzie promocja na kołdrę które teraz kosztuje 250zl chyba a będzie po 90zl może doczekam,prześcieradło i nowa pościel mam, kupiliśmy w słoniki heheteż coś słyszałam o stanie przedrzucawkowym ale nawet nie będę o tym czytała, żeby się nie stresować.
Ciekawe czy Gienio już tuli Astrid
Byłam na zakupach. Zapełniłam chłopakom lodówkę jak ja będę w szpitalu żeby z głodu nie pomarli choć znając mojego męża przez te 2 dni zanim przyjedzie moja mam będą się żywili fast foodami.
Zamrażarkę też zapełniłam mięsem, nawet bułki i chleb zamroziłam. Nie wiem jak się będę czułą po cc więc wolę mieć wszystko pod ręką. Wody wzięłam 10 zgrzewek tych 0,7 z dzióbkiem, soki itp. Sąsiad pownosił mi to wszystko do mieszkania także super bo maż będzie ok 17 dopiero to by się grzało w aucie.
Kupiłam dla nas pościel w Home&you i jestem niezadowolona. Miała być zwykła bawełniana a jest z domieszką satyny a ja nie lubi takiej bo kołdra w niej jeździ. Na dodatek kosztowała 111zł i to z promocji, zła jestem jak nie wiem co.
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Najlepiej by było pośrodku ale chyba nie ma dobrzeZ kolei mój przewrażliwiony Nie wiadomo co lepsze.
GorzkaPomarańcza
Ja tez czytalam o stanie przedrzucawkowym ale nie ma co sie nakrecac samej [emoji14] juz zadnych objawow nie wpisuje, bo mi cisnienie z nerwow za bardzo skoczy i wtedy bedzie problemMnie nastraszył jakaś rzucawka, muszę o tym przeczytać, bo wyniki krwi które miałam podwyższone tez opisują ta rzucawke...
O Boże już o tym nie czytam, ale będę miała schiza teraz
miloscwczasachpopkultury
.
Ostatnia edycja:
miloscwczasachpopkultury
Jak mialam 145/ 90 to moj gin nic nie mowil, nawet zebym kontrolowala [emoji14] chyba sobie olal sprawe
Albo po prostu nie panikuje zbytnio, to jest w miarę normalne ciśnienie, mogło być tez takie, bo stres przez wizytę itd. A tez w spoczynku i relaksie jest inne ciśnienie a w ruchu i stresie inne, ja mam całe szczęście książkowe zawsze. Nawet przed porodem 2 dni jak przyjmowałam się do szpitala to idealne 120/80 miałam
majacyr
Sorki, że się wtrącę z listopadowego podczytuję, ale też mam kontrolować ciśnienie.Ja mam cc we wtorek, środę ale może być tak, że będziesz pierwsza
Ja stosowałam po ciaży jak karmiłam proctohemolan w ciaży chyba też można. Dopytaj w aptece. Zbawienne są też nasiadówki z kory dębu ale nie wiem czy w ciąży można.
Dziewczyny, mam ciśnienie 135na 95, puls 92. Mam się zacząć martwić? Do ile to w miarę bezpieczne ciśnienie? Gin kazał mi kontrolować 3 razy dziennie i jak wysokie to do szpitala ale nie spytałam ile to jest już za wysokie.
Mierzysz nie od razu z marszu tylko należy odczekać od aktywności 10 minut.
Jeżeli 3 wyniki w ciągu dnia powyżej 140/90 należy się zgłosić do lekarza.
Ja mam przepisany lek od ciśnienia ale mam zacząć brać jakby 3 pomiary w danym dniu były wyższe.
Mój starszy syn poszedł właśnie pierwszy raz sam do sklepu do żabki po hot- doga dla siebie i brata ok 400-500 m w jedną stronę a ja cała w strachu wyglądam go na balkonie. W sumie to dobrze jak czegoś mi braknie to się nim posłużę
Dzięki, że piszesz. Kręcę się po mieszkaniu niby nic nie robię ale przed następnym mierzeniem położę się na 10min.Sorki, że się wtrącę z listopadowego podczytuję, ale też mam kontrolować ciśnienie.
Mierzysz nie od razu z marszu tylko należy odczekać od aktywności 10 minut.
Jeżeli 3 wyniki w ciągu dnia powyżej 140/90 należy się zgłosić do lekarza.
Ja mam przepisany lek od ciśnienia ale mam zacząć brać jakby 3 pomiary w danym dniu były wyższe.
reklama
Kochana gratulacje [emoji7] no i większa niż Majeczka [emoji7]Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Ty odpoczywaj!! I potem czekamy za, zdjęcie Astrid [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]