reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja taki brzuch miałam w 36 tc i mała urodziła się 2450
emoji23.png

Ale ciesz się bo kilka dni po porodzie nie będziesz miała śladu po ciążowym brzuchu
emoji23.png
Zobacz załącznik 886551Zobacz załącznik 886552
Ja już jestem tak gruba, opuchnięta, ze jak dojdę do siebie z przed porodu to będzie cud

Kurde a już 1,5 miesiąca temu umierałam z bólu... do tego ten czop mi wyszedł wtedy i sobie stanęło tak, ze jeszcze przenosze hehe
Ja urodziłam równo w terminie. Może i u Ciebie tak będzie ja czekałam 8 tygodni na "wcześniejszy poród" , więc wyczekiwałam po 37 tygodniu jak szalona na poród. Tydzień przed ustały wszystkie objawy, może dlatego , że psychicznie odpoczęłam jak odpuściłam i wyczekiwałam na wywołanie. :) Nie martw się :) kilka dni i zobaczysz synka :*

Możecie polecić jakiś biustonosz do karmienia , ale usztywniana miseczka ? Żeby bym taki jak normalny stanik, nie miękki , bo nawet bokserki nie założę , bo cycki wyglądają jak u starszej Pani .. najlepiej usztywniany. Jak by był push up to bez bym nie pogardziła :D
Ja teraz i przy Marcie miałam biustonosz firmy Alles. Usztywniany i wygodny

Hej dziewczyny mam do Was pytanie. Na ostatnim usg okazało się, że mój synek jest dwukrotnie owiniety pepowina wokół szyi. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji ?? Lekarz kazał się nie martwić Ale ja i tak się boję żeby maleństwo się nie udusilo. Termin cc mam na 28 września
Do tego czasu może się jeszcze zawinąć bardziej albo odwinąć całkowicie ;) mój Młody jest owiniety, ale nie jest to ani wskazanie do cc ani do zmartwień ;) także na spokojnie kontroluj tylko ruchy dziecka i jak coś Cię zaniepokoi to idź do lekarza ;)

Ja już jestem tak gruba, opuchnięta, ze jak dojdę do siebie z przed porodu to będzie cud
Brzuszek masz malutki to się szybko schowa. A woda wychodzi też z organizmu na potęgę. Ja do tej pory budzę się cała mokra, koszulka cała mokra bo tak mi woda po ciąży wychodzi z organizmu mimo że jakoś strasznie nie spuchlsm i nie przytyłam. A jutro w nocy będzie 2 tygodnie od porodu.

reklama
Do góry