zanka200389
Fanka BB :)
Daj znać kochanaDzwoniłam. Mam jechac jak najszybciej na oddział. Napiszę jak coś się dowiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać kochanaDzwoniłam. Mam jechac jak najszybciej na oddział. Napiszę jak coś się dowiem.
Gratulacje tez mam wozek i lozeczko.. i zdziebko ciuszkow na poczatek reszte skompletuje w maju
Nie biore witamin all in one.. do gina jade w srode
Tzn ja biore d3 i k2mk7 1x1 do tego kwas foliowy2x1 i magnez 3x1,jem duzo warzyw i owocow i innych rzeczy wiec nie potrzebuje az tylu witamin.. teraz tylko z tym jodem pytalam chociaz mam mega smierdzace gazy po nim, wiec cos mi sie zdaje ze i jego nie potrzebuje [emoji23]Dziękuje W sumie jeszcze mamy trochę czasu do końca, więc aż tak się nie spieszy
U mnie położna kazała brać jedynie na początku kwas foliowy, a później witamine D. Ale uznaję, że jednak to za mało. Biorę komplet wszystkich witamin.
Tzn ja biore d3 i k2mk7 1x1 do tego kwas foliowy2x1 i magnez 3x1,jem duzo warzyw i owocow i innych rzeczy wiec nie potrzebuje az tylu witamin.. teraz tylko z tym jodem pytalam chociaz mam mega smierdzace gazy po nim, wiec cos mi sie zdaje ze i jego nie potrzebuje [emoji23]
No co Ty mówisz? Podali ci sterydy na płucka? Ale lekarz powiedział dlaczego? Szyjka się skraca czy co się się dzieje? [emoji852]Jestem już na sali. Badanie okej. Na USG Przepływy dobre, macica trochę za twarda, wody są. Dostaje leki na płucka w razie porodu przedwczesnego, jakieś rozkurczowe , magnez itp. wykrakałem sobie. Jeszcze wczoraj pisałam , że mam przeczucie , że mała urodzi się wcześniej. Eh..
Kochana nie przejmuj sie, oni musza to podawac co nie znaczy ze urodzisz wczesniejJestem już na sali. Badanie okej. Na USG Przepływy dobre, macica trochę za twarda, wody są. Dostaje leki na płucka w razie porodu przedwczesnego, jakieś rozkurczowe , magnez itp. wykrakałem sobie. Jeszcze wczoraj pisałam , że mam przeczucie , że mała urodzi się wcześniej. Eh..
Tzn moze i jakies potrzebuje ale moj organizm mi tego nie mowi za to gdy przedawkuje wit C czyli kwas askorbinowy w proszku.. tj jedna lyzeczka tylko, to ubikacja jest moja, wiec i tego nie potrzebuje Z tym jodem musze sie dopytac mojego lekarza w srode na wizycieRozumiem. ja mimo, że staram się to jednak moja dieta chyba nie jest wystaczająca temu te witaminki . Być może nie potrzebujesz, a nadmiar jego musi gdzieś ujść
Moj też dzisiaj mało sie rusza. Wypiłam pół litra pepsi i zjadłam cukierka i troszeczke sie poruszał. Ale leniwy dziś bardzoJa mam łożysko z przodu i te ruchy nie raz były stłumione. Jak nie ruszy się do popołudnia to jadę na IP. Bo już się zaczynam bać. Jeszcze sobie tłumacze , że odwróciła się pleckami do brzucha. Ale do tej godziny już dawno ja czułam. A gniote brzuch i dalej nic..
Moze pogodaMoj też dzisiaj mało sie rusza. Wypiłam pół litra pepsi i zjadłam cukierka i troszeczke sie poruszał. Ale leniwy dziś bardzo