reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam bardzo wygodne sandalki bez zapiecia, za to z gumka na piecie ;) kupione w tamtym roku w ccc. Oczywiscie plaskie, bo zazwyczaj chodze w plaskich butach ;)

No ja też tylko w płaskich :) ja w tamtym roku kupiłam na wakacje ładne sandałki tylko niestety są w takim stanie że nadają się tylko "koło domu" i niestety są na zapinkę. Dziś skoczę na miacho więc może coś upoluję a najwyżej mój mi będzie zapinał jak już nie podołam :-D

reklama
Moja jest głową w dół i lekarz powiedział, że to raczej nie powinno się już zmienić :)
Oby rzeczywiście tak było :) mój już kiedyś też leżał głową w dół ale się przekręcił na poprzeczne :( i teraz znów proszę go żeby sie przekręcił głową w dół :) życzę nam wszystkim które chcą rodzić sn by maluszki były dobrze ułożone :)

Znalazłam jednego sprzedawcę na allegro, gdzie kupię wszystko co potrzebuję za koszt jednej przesyłki. Która może niech zerknie czy nie przepłacę.
Screenshot_2018-04-24-13-34-24.png Screenshot_2018-04-24-13-33-49.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-24-13-34-24.png
    Screenshot_2018-04-24-13-34-24.png
    46,6 KB · Wyświetleń: 113
  • Screenshot_2018-04-24-13-33-49.png
    Screenshot_2018-04-24-13-33-49.png
    54,7 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry