Tak siku bez problemu@luiza ja biorę 3x1 i też magne b6. Gin powiedział, że jakbym czuła spięty brzuch to mogę nawet do 6x1.
@Sindi_@ i @zanka200389 mega sny...[emoji23] Co się tam w czeluściach naszych głów mieści[emoji23]
@Bajunia tarczyca nigdy nie wpływa na plamienia... ewentualnie tylko na brak okresu. Ale tak jak ci lekarz powiedział, nie ma co łączyć tego z euthyroxem. Ja biorę dawkę 125.
Pewnie musiałaś przegiąć z wysiłkiem...[emoji852] Bierzesz luteinę?
A co do glukozy ja np. mogę kupić zwykłą albo cytrynową[emoji5] mam zamiar cytrynową[emoji16]
@Fiorna może nie domowy sposób, ale warstwa kremu nivea załatwia wszystko[emoji5] zajady znikają[emoji5]
@Maljan to byłby klops, jakbyś takiego urodziła [emoji23][emoji16]
@KatiNails A można wtedy chodzić do toalety? Czy tylko trzeba siedzieć?[emoji5] chodzi mi o zwyczajne zrobienie siku przez te 3h[emoji23][emoji39]
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
A może i tak , że kiedyś nie bylo . Ja tez od niedawna kupuje właśnie w tej aptece bo mi moja ginekolog poleciła ze tam taniej jestDobrze wiedzieć , jakiś czas temu patrzyłam za wysyłka i wydawało mi się że nie ma. Albo nie tak dawno to wprowadzili , albo ja po prostu nie znalazłam pewnie zacznę korzystać
Fiorna
Ktoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcje Mi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem
Anulaa88
Dziękuję[emoji16] to mi spędzało sen z powiek[emoji16][emoji23]Tak siku bez problemu
Ja dziś zaczęłam 22 TC tak mi lekarz dał skierowanie i tak robięKtoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcje Mi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem
Colorado1989
Ja miałam już w 11tc pierwszą krzywą teraz jeśli dobrze liczę to w 22-23 tc będę robićKtoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcje Mi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem
Podejrzewam, że na najbliższej wizycie dostaniesz skierowanieKtoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcje Mi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem
Fiorna
@KatiNails Po wypiciu glukozy miałaś pobieraną krew tylko po upłynięciu jednej godziny czy po dwóch również?
reklama
Bajunia
na samą myśl o tym badaniu mi nie dobrze, a jeszcze trzeba siedzieć ponad 2 h w przychodni...ja jutro idę na wizytę do swojego ginekologa mam nadzieję , że dostanę ładne zdjęcie z usg ja biorę też euthyrox 25 ale nie miałam żadnych plamień...wczoraj tak mnie bolały krzyże że nie mogłam sobie poradzić..też Was bolą nieraz ?
Mnie boli w krzyżu już od paru tygodni. Najgorzej jak mnie łupnie jak się pochylam przy zakładaniu spodni.