miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Miala 53 cm i wage 3270 po miesiacu na szczepieniu miala 4950 i 61cm
No to nieźle rośnie panna, duuuza już [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miala 53 cm i wage 3270 po miesiacu na szczepieniu miala 4950 i 61cm
Ale kaszki to syf więc wcale mnie to nie dziwi , tam owoców tyle co kot napłakał za to cukru w cholerę.Mojej babci sąsiadka pracuje w przetwórni owoców i mówiła, że do kaszek dla niemowląt przerabiają najgorsze owoce, takie już prawie gnijące, wysuszają na proszek i to idzie do bobowity.
Ja robilam tak jak dla nas
Iza tez preferuje lewą stronę. Podkladam jej pieluszkę pod poduszkę.Hmm u mnie podobnie może być z tą szyjką. Przykurcz mięśnia. Na razie kazali obserwować. Staram sie tak małego układać, żeby obracał główkę w drugą stronę
Moja po dwóch nawet nie ma 61
Ja do roku nie przyprawiają wogole.Ale chyba bez przypraw itd?
Ja nie przyprawiam rosolu sama sol jedynie
Jakimi sposobami ? Ja podkładam coś za główkę jak śpi. Tak się wkurza i budzi no ale trudno. Ona w prawo a ja znowu ja w lewo..
Witaminy właśnie znajdują się w tym wywarze