reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Slicznosci !!!❤️
U Was widzę , że tak nie opatulaja. U nas ubranko, kocyk taki sztywny, rożek i czapka :/ dobrze, że jutro mogę ubrać i opatulic już w swoje :)

SAVE_20180729_133024.jpeg

Załączniki

• SAVE_20180729_133024.jpeg
    SAVE_20180729_133024.jpeg
    101,8 KB · Wyświetleń: 502
Ja dziewczyny dziś dziwnie się czuje tzn nie miałam całe szczęście żadnych takich skurczy mocnych jak dziś po północy przez te pół godziny co miałam co 5 min taki ból, że szok, ale ogólnie brzuch napiety od rana, jak chodzę to twardy i ciągnie w dół, ciężko mi się oddycha, a jak się załatwiałam to dziś pierwszy raz miałam nitkę takiego gęstego żółtego śluzu z 8 cm, bez krwi ale jednak coś czuje, ze dziś lub jutro się rozpakujemy, bo wcześniej nie miałam takich objawów tylko zwykły biały śluz, nie taki nitkowaty, ale już dosyć o nim :D

Z ciekawości wieczorem podejdziemy na SOR żeby zrobić ktg, bo mój ma dziś nockę, a jeśli coś się ma dziać to wole żeby on został. Szczególnie, ze nas samochód nie jest do użytku..

Ja jak mi wody odeszły to miałam bardzo dużo żółtego sluzu , więc to pewnie czop byl. Może i u Ciebie coś się rozkręca :* trzymam kciuki :)

reklama
Mnie od wczoraj swędzą ręce, nogi i brzuch. Piję wapno, wybalastowałam się po prysznicu i nadal swędzi. Dobrze, że juro mam wizytę u ginekologa. Mam nadzieję, że to nie chokestaza. Monika267 przy cukrzycy miała pamiętam i przez to była w szpitalu.

Do góry