G
gosc12
Gość
Też tak sądzę a może też dlatego , że nie widzę obok takiej kruszynki 2.5 kg i moja 3.8 jest dla mnie taka malutkaCudowna i nawet nie widać po niej takiej super wagi i wzrostu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak sądzę a może też dlatego , że nie widzę obok takiej kruszynki 2.5 kg i moja 3.8 jest dla mnie taka malutkaCudowna i nawet nie widać po niej takiej super wagi i wzrostu
Jakie cudo kolejne [emoji7][emoji7][emoji7]
Slicznosci !!!
Sama slodycz [emoji8] nie moge uwierzyc, ze tak sie zgralyscie z Klaudia tyle czekania i dwie na raz
Zobacz załącznik 882620[/QUOTE ]
Jaka zadowolona minka cudowna
Ja dziewczyny dziś dziwnie się czuje tzn nie miałam całe szczęście żadnych takich skurczy mocnych jak dziś po północy przez te pół godziny co miałam co 5 min taki ból, że szok, ale ogólnie brzuch napiety od rana, jak chodzę to twardy i ciągnie w dół, ciężko mi się oddycha, a jak się załatwiałam to dziś pierwszy raz miałam nitkę takiego gęstego żółtego śluzu z 8 cm, bez krwi ale jednak coś czuje, ze dziś lub jutro się rozpakujemy, bo wcześniej nie miałam takich objawów tylko zwykły biały śluz, nie taki nitkowaty, ale już dosyć o nim
Z ciekawości wieczorem podejdziemy na SOR żeby zrobić ktg, bo mój ma dziś nockę, a jeśli coś się ma dziać to wole żeby on został. Szczególnie, ze nas samochód nie jest do użytku..
Wiec chyba wczorajsze przytulanie pomogło [emoji5]
Dziś herbatka z liści malin, pizza z papryczkami ostrymi i przytulanko i może już zachęcimy na dobre Kornelię do wyjścia [emoji5][emoji3]
Kolejna cudna księżniczka [emoji173]️