reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ewka34 gratulacje [emoji1] czekamy na zdjęcie małej Michalinki [emoji846] mimo wszystko i tak szybko poszło. Miałaś chyba przeczucie, że to już.

Klaudia975 gratulacje. Byłaś dzielna. Dobrze, że si udało. Chyba najgorzej zaliczyć dwa porody na raz (sn i CC). Pochwal się Alicją.

Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie ❤️
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie ❤️
Mamla cyca i zadowolona [Emoji5]

Gratulacje kochana :* jaka duża Alicja :) nic dziwnego, że ciężko miałaś ją urodzić :* super, że już po wszystkim ;) teraz cieszcie się córeczką ;)

Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie ❤️
Alicjo witaj !!!! Gratulacje mamusiu!!!!!!

Gratulacje dzielna mamusiu.
Ps. Moja Lenka miała identyczne wymiary jak twoja córcia.

reklama
Gratulacje dla dzielnej Mamy!!!! Odpoczywajcie Dziewuszki, jesteśmy z Was dumne:):):) :*:*:*

Do góry