E
Ewka34
Gość
Tzn mialam problem ze skurczami bo byly slabe i krotkie przy parciu dali mi oksyTo w porownaniu do tego co dzialo sie u Ciebie przed porodem to porod mozna powiedzieć, ze poszedl gladko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn mialam problem ze skurczami bo byly slabe i krotkie przy parciu dali mi oksyTo w porownaniu do tego co dzialo sie u Ciebie przed porodem to porod mozna powiedzieć, ze poszedl gladko
Hyhy nawet dokumenty wczoraj ulozylam zeby bylo wszystko razemMiałaś przeczucie, że jak zawieziecie córkę do babaci to
Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie
Mamla cyca i zadowolona [Emoji5]
Przeczuwałaś, że to jużHyhy nawet dokumenty wczoraj ulozylam zeby bylo wszystko razem
Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15[/QUOTE
Ogromne gratulacje!!!! Michasiu witaj po tej stronie brzuszka!!!!
Alicjo witaj !!!! Gratulacje mamusiu!!!!!!Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie
Gratulacje dzielna mamusiu.Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Gratulacje dla dzielnej Mamy!!!! Odpoczywajcie Dziewuszki, jesteśmy z Was dumne :*:*:*Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30