reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzien dobry! :)
My już od 6 dziś na nogach, bo jednak zdecydowałam się jeszcze ostatni raz na paznokcie, pod koniec lipca/początek sierpnia ściągniemy. W razie 'w' zrobiłam bardziej neutralne żeby nikt się nie czepiał jakby coś zaczęło się wcześniej dziać. Jednak położna w szpitalu powiedziała mi, ze wystarczy jak na początku sierpnia ściągnę.
Zobacz załącznik 876155
Coraz ciezej mi już, kręgosłup boli coraz częściej i mam bóle na dole brzucha jak na okres. Myśle ze to przez to, ze ostatnio za mało spie, bo już 5 Dzien z rzędu budzi mnie budzik, a ja już odwykłam os wczesnego wstawania :O ale z drugiej strony mała już tez ma koło 2,5kg i Brzucho coraz większy, Wiec jus coś się powoli będzie działo. Tu moje dzisiejsze zdjęcie z pokoju małej, który jeszcze się tworzy ;)
Zobacz załącznik 876154
Fajny brzuś ☺ od razu mała będzie w swoim pokoju?
Ja tak myślę właśnie że zdejmę hybrydę ale poloze chociaż bazę i top. Myślę że będzie ok. Bezbarwne chyba mogą być? Bo ja mam strasznie miękkie paznokcie i mi się będą łamać jak całkiem zmyję.

Super :p Ja mam wlozone w lozeczko malej ,miedzy szczebelkami.. :p 15313120030811009458591.jpg

Załączniki

• 15313120030811009458591.jpg
    15313120030811009458591.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 87
W poniedziałek też będziesz mieć usg ? Ciekawe ile waży już niunia :)
też mam w poniedziałek wizytę ale bez USG , za 2-3 tyg dopiero zobaczę malutką ale już na żywo :p

Mam dzwonić w niedzielę, to pewnie w poniedziałek każe mi przyjść. Ale USG to tylko po to żeby sprawdzić wody, przepływy , łożysko itp bo malutkiej nie widziałam od 20 tygodnia niestety i też dopiero zobaczę pewnie na żywo :p a o wagę się boje [emoji23] a nie może ci zrobić USG jak byś poprosiła ? :)

U mnie dupa z tych ambitnych planów, które miałam żeby pozałatwiać wszystko. Po tym lekkim wymiotowaniu tak mnie zmogło, ze położyłam się spać i do teraz spałam. Mój już wrócił z piwnicy, wszystko tam porobił, posprzątał i właśnie bierze prysznic i pójdzie do Maca, bo dziś jakieś super kupony tzn takie. A później zrobi pożywny obiadek i zjem coś normalnego i zdrowego.

I niech się biedaczek prześpi, bo on po nocce od 7-10 pospal, a później już auto odholowywał z kolega do warsztatu i od 11:40 do teraz w piwnicy robił.

Pracuś mój :3 i zamiast to ja obiadek zrobić skoro on tak zapieprza to ja będę leżeć, a on robić [emoji3]

reklama

Załączniki

• IMG_20180711_135222.jpg
    IMG_20180711_135222.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 284
Do góry