U mnie skurcz 48 to twardnienie brzucha i z prawej strony kręgosłupa na dole ból ciągnącyJeśli by Cię to pytanie nie stresowało dodatkowo, to powiedz mi jak odczuwalas te skurcze które wychodziły na ktg ? Jak ja opisywałam kiedyś ? Że miałam twardnienie z bólem jak na okres i ból kręgosłupa ? Czy jeszcze inaczej ?
reklama
E
Ewka34
Gość
Bol szedl od dolu przez caly brzuch i nie moglam oddychac.. a byl dosc mocny..Jeśli by Cię to pytanie nie stresowało dodatkowo, to powiedz mi jak odczuwalas te skurcze które wychodziły na ktg ? Jak ja opisywałam kiedyś ? Że miałam twardnienie z bólem jak na okres i ból kręgosłupa ? Czy jeszcze inaczej ?
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Jak ciąża przebiega prawidlowo to już nie robią na NFZNo tak lepiej dwa w jednym odrazu
Dziwnie, że po 32 już nie ma USG.. właśnie po tym tygodniu powinny być częściej niż wcześniej :// ale jednak NFZ to NFZ :/
Właśnie tak pięknie się mienia że one juz w zestawie case przezroczysty mają żeby nie zasłaniać tego cuda [emoji23][emoji7]Mi pierwszy ale jak byś kupiła drugi to przecież możesz dokupić ładne etui
Kurde to nie bardzo że takie bolesne ....Bol szedl od dolu przez caly brzuch i nie moglam oddychac.. a byl dosc mocny..
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny... jakie ja dostalam brazowe sutki... no szok.. nie mialam takich i zolte cos wyplywa z nich a z reguly bylo biale i bezbarwne ale te suty... i cycki tez jakies inne mi sie zrobily..
miloscwczasachpopkultury
Daj znać po wizycie ciekawe ile mała już wazy ja coś czuję , że moja za tydzień na wizycie już dobije do 3kg [emoji173]️
Jasne, że dam może nawet foto się uda następne buziola. Moja miała 11 czerwca 1,8 kg to pewnie teraz z 2,2 kg będzie [emoji847]
G
gosc12
Gość
Na dole czyli w podbrzuszu czy w pochwie ?U mnie skurcz 48 to twardnienie brzucha i z prawej strony kręgosłupa na dole ból ciągnący
Ostatnio edytowane przez moderatora:
miloscwczasachpopkultury
Dziewczyny wiem że problem wszech czasów, ale potrzebuje pomocy !!
Który kolor ładniejszy??
Mi się podoba chyba bardziej pierwszy... Ale na niego miesiąc oczekiwania, a ten drugi dostępny od ręki...
Zobacz załącznik 870668Zobacz załącznik 870669
Pierwszy lepszy [emoji847] ale drugi tez ciekawy i zawsze i tak obudowa dochodzi a to już będzie taki wzór i kolor jaki chcesz
reklama
G
gosc12
Gość
BiednaBol szedl od dolu przez caly brzuch i nie moglam oddychac.. a byl dosc mocny..
To chyba te moje to nie skurcze.