reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No i super. U mnie szyjka tez długa, bo 4,2 cm a zobaczymy w poniedziałek na wizycie czy cokolwiek się skróciła, bo szczerze to mogłaby powolutku tak do połowy lipca to robić hah :(
Nic się szyjka nie martw potrafi się szybko przed porodem skrócić więc nie wywołuje wilka z lasu tylko ciesz się spokojna ciąża:)

A tutaj pamiątki z nad morza, teraz siedzimy w pokoju, Bartek robi muzykę i tak po 18 zbierzemy się na spacerek jakiś żeby piesek skorzystał, bo nie pada, ale jest zimno jakoś 13 stopni

Zobacz załącznik 869587Zobacz załącznik 869588Zobacz załącznik 869589

A to na końcu to taki świecznik i jak się pali świeczka to ciepłe powietrze obraca te koniczynki i się ruszają i kręcą :) to do pokoiku małej :) na półkę nad komodę jak zawiesimy zwykłą, białą :)
Piękne pamiatki:) szkatułka że środkowego zdjęcia też mam:D A nawet trzy w różnych rozmiarach, dostaliśmy am kasę na wesele z mezem:d

Chciałam coś ugotować na szybko. A nie pomyślałam , że jestem sama w domu i nie pójdę do sklepu jak czegoś braknie [emoji16] rozmrożone miałam tylko mięso mielone , kotlety odpadają bo nie mam ziemniaków, spagetti nie bo brak sosu [emoji23]
Pomyślałam o zapiekance. Makaron, mięso mielone, pieczarki, cebula, papryka i ser żółty :) zaczęłam robić i doszło do mnie , że przecież jakiś sos by wypadało zrobić [emoji16] macie pomysł co zrobić żeby zapiekanka nie była sucha ? :D
U siebie w mieszkaniu będę robiła zapasy po kilka słoików sosów, kilka paczek makaronu itp. mama tak nie lubi bo sądzi , że wszystko można kupić na bierzaco jak braknie.. nie pomyślała , że będę leżąca [emoji16] a ja lubię mieć wszystko w zapasie [emoji22]

reklama
Udało mi się zdrzemnąć ponad godzinke. I po przebudzeniu patrzę na telefon i co się ukazuje moim oczom??? Temp na zewnątrz spadła do 20 stopni ;) do tego po obiadku pojadlam lody bakaliowe i jest mk tak dobrze:) zaraz pójdę garderobę ogarniać:) aż mi się chce bardziej:)

Do góry