reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Gdzie się wypożycza taki adapter? My za tydzień jedziemy na zlot kabrioletów koło Łodzi (430km) i muszę wypożyczyć.

Ja wypożyczyłam w sklepie dziecięcym Blanca Baby w Bielsku Białej. Z tego co wiem to można też wysyłkowo wypożyczyć ale to pewnie wtedy się nie opłaca jakby doliczyć koszty wysyłki.

reklama
Ja mam szyjkę 24 mm i 2 cm rozwarcia. Ja czułam jak mi się rozwarcie robiło w szyjce. Teraz jeszcze mnie brzuch czasami boli jak na @, więc leżę ile mogę, by wytrwać jeszcze 4 tygodnie.Rzeczywiście to brzmi trochę jak w miarę lekki skurcz.Dziwne masz te badania. Nie dziwne, że łożysko 3 stopnia, skoro przepływy słyszał jako szum. Ja bym w tym centrum reklamację złożyła. Te wyniki poza normą też dziwne.To swoje przeżyłaś. Ja się staram zawsze opóźniać szczepienia, ile tylko mogę. Po takich przejściach pewnie zrobiłabym podobnie.Super, że wszystko w porządku [emoji1] ja też jeszcze nie jestem gotowa na 3 dziecko.

Katinails mam nadzieję, że ten biofer pomoże. Ja o dziwo w tej ciąży mam 30. Za to zaś inne problemy.

Jak odczuwalas robienie się rozwarcia ?
Myślałam , że rozwarcie się robi dopiero jak nie ma szyjki

Pytanko mam.. czy wy tez bierzecie zelazo i macie czarna "dwojeczke" ? :p
Tak, ma początku się wystraszyłam. Zaczelam czytać w necie, ze to może świadczyć o jakiś chorobach itd, a później gdzieś doczytałam, ze to od zelaza :p bierzesz tez rano to żelazo naczczo? Bo mi dziś lekarz powiedział, ze tak się powinno brać, a ja zawsze brałam mój zestaw tabletek po śniadaniu dopiero. Ciekawe czy to pomoze na moje krwawienie z nosa, spróbuje jutro, ostatnie podejście...

Tak, ma początku się wystraszyłam. Zaczelam czytać w necie, ze to może świadczyć o jakiś chorobach itd, a później gdzieś doczytałam, ze to od zelaza :p bierzesz tez rano to żelazo naczczo? Bo mi dziś lekarz powiedział, ze tak się powinno brać, a ja zawsze brałam mój zestaw tabletek po śniadaniu dopiero. Ciekawe czy to pomoze na moje krwawienie z nosa, spróbuje jutro, ostatnie podejście...
Biore po sniadaniu moj zestaw hyhy :p nie wiedzialam ze ns czczo trzeba.. nic mi lekarz nie mowil :D

Biore po sniadaniu moj zestaw hyhy :p nie wiedzialam ze ns czczo trzeba.. nic mi lekarz nie mowil :D
Mi tez nie mówili, wydaje mi się, ze w ulotce nawet było napisane ze podczas jedzenia czy coś, chyba ze już mieszam, ale nie chce mi się tego sprawdzać teraz. Może tak jest w moim przypadku, a może nie wiedział co powiedzieć [emoji23]

reklama
Mi tez nie mówili, wydaje mi się, ze w ulotce nawet było napisane ze podczas jedzenia czy coś, chyba ze już mieszam, ale nie chce mi się tego sprawdzać teraz. Może tak jest w moim przypadku, a może nie wiedział co powiedzieć [emoji23]
Hyhyhy ja ulotke wyrzucilam przez przypadek.. wszak zelazo to zelazo [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry