Gienio
Fanka BB :)
83 - wyż demograficzny podobno wtedy nie było światła , ludzie sie nudzili , wiec powstało duzo dzieci , ha haJa w tym roku mam 35 wiec luzik ktory rocznik jestes?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
83 - wyż demograficzny podobno wtedy nie było światła , ludzie sie nudzili , wiec powstało duzo dzieci , ha haJa w tym roku mam 35 wiec luzik ktory rocznik jestes?
Hyhyhy tez jestem 83, najlepszy rocznik [emoji23][emoji23]83 - wyż demograficzny podobno wtedy nie było światła , ludzie sie nudzili , wiec powstało duzo dzieci , ha ha
No baHyhyhy tez jestem 83, najlepszy rocznik [emoji23][emoji23]
Kochana[emoji16][emoji16] Zazdroszczę [emoji16]A jakiś mix wszystkiego myślałam ze im większy tym będzie cielakowaty No ale się pomyliłam to wulkan energii, nie można jej zajechać...behawiorysta nam powiedział ze jej problem to taki ze za bardzo kocha ludzi, zachowuje się jak mały yorczek skaczący, liżący itd tylko ze wazy 45 kg...
To zostało Ci , jak to powiedziałaś. "Walnąć jej głową o ścianę" ? [Emoji23]Nie, gdy pierworodna sie urodzila ile razy mozna zwracac im uwage? Ja juz tym rzygam..
Mi leci tydzień od poniedziałku do czwartku też odmierzam bo w sobotę zawsze kończy się tydzień ciąży u mnie ale weekend to masakra. Wlecze się okropnie .. [emoji30]Juz mi sie nie chce ale tygodnie ciąży szybko leca jak sie odmierza czas byle do weekendu
A zdjęcia Ci nie dał ?Zobacz załącznik 868397 My już po wizycie, wszystko prawidłowo dziewczyna wazy 1,6kg, ułożenie główka w dół, wszystko książkowe, oczywiście 3 wizyta i znowu nogi i ręce na twarzy chyba jej stałe ułożenie pokazał mi obraz 3 D i chyba będzie mamusiowa, bynajmniej usteczka ma mamusine hehe
Grzeczna dziewczynkaJa tez po wizycie , przypuszczenia sie sprawdziły - Astrid zrobiła wczoraj obrót i lezy głowa do dołu . Podczas badania juz smacznie spała , ma duzo miejsca w brzuchu , nogi rozraczone na boki jak żaba . Dzis wazy 1800 G , ciesze sie ze pojechałam i sprawdziłam .
Jesli chodzi o szczepienia wole sie nie wypowiadać w tym temacie musicie poczytać fachowa literaturę , zapytać koleżanek . Każde dziecko jest inne i moze inaczej zareagować - ogólnie ciężki temat , jak wspominalyscie.
Nie dał, pytał czy chce takie zamazane w 3D ale już odpuściłam bo faktycznie nic na nich nie widać a tez nie starał się jakoś wybitnie żeby jednak złapać ja w dobrym ujęciu poczekam do następnej wizyty albo do porodu Haha już mi przeszła złość nacje brak zdjęć bo jak się nie postara to i tak nie wiadomo co na tym zdjęciu jestTo zostało Ci , jak to powiedziałaś. "Walnąć jej głową o ścianę" ? [Emoji23]
Mi leci tydzień od poniedziałku do czwartku też odmierzam bo w sobotę zawsze kończy się tydzień ciąży u mnie ale weekend to masakra. Wlecze się okropnie .. [emoji30]
A zdjęcia Ci nie dał ?
Fajnie, że wizyta udana
Grzeczna dziewczynka
Oby już tak postanowiła poczekać do porodu
To chyba moja też leży na żabkę
Hyhyhy dokladnieTo zostało Ci , jak to powiedziałaś. "Walnąć jej głową o ścianę" ? [Emoji23]
Mi leci tydzień od poniedziałku do czwartku też odmierzam bo w sobotę zawsze kończy się tydzień ciąży u mnie ale weekend to masakra. Wlecze się okropnie .. [emoji30]
A zdjęcia Ci nie dał ?
Fajnie, że wizyta udana
Grzeczna dziewczynka
Oby już tak postanowiła poczekać do porodu
To chyba moja też leży na żabkę