Do wszystkich butelek medela. Bo wszystkie są takie same.A ten smoczek pasuje tylko do butelki z zestawu tak ?
Ja w obu mam po 1 szt calma. I w każdym zestawie po 2 butelki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do wszystkich butelek medela. Bo wszystkie są takie same.A ten smoczek pasuje tylko do butelki z zestawu tak ?
A ten smoczek pasuje tylko do butelki z zestawu tak ?
No to super okazja[emoji16]Do mnie właśnie dotarły chusteczki [emoji23] małżonek się śmieje że zapas na długo [emoji23]
Pierwsze hasło jak przyszedł z paczką (w środku 20 opakowań -10 dla mnie i 10 dla koleżanki) to co te chusteczki takie ciężkie [emoji23]
A i cena ich w sklepie 4,50 zł -5 zł .
A ja zamówiłam za 2.89 zł / paczkę. Myślałam że może krótka data ważności ale nie. Do 11/2019 także jeszcze ohoho. Zobacz załącznik 866085
Witam Was serdecznie po moim wyjazdowym weekendzie. Jestem umachana podrozowaniem i przeszczesliwa że wyśpię się dziś we własnym łóżku
Zrobiliśmy wczoraj i dziś łącznie jakieś 700km i mam dość. A w międzyczasie noc nieprzespana na twardej wersalce. No ale było miło. Wczoraj byliśmy w szklarskiej Porębie, dziś na zamku czocha
Widziałam że mignal temat o domach. Więc wam powiem że ja nauczona życia w bloku... najpierw małe miasteczko które kocham ale chyba nie chciałabym tam wrócić i mieszkać. Później poznan i również blokowisko ale parki, sporo zieleni. Docenilam możliwości jakie daje duże miasto... wybór liceum, studiów czy nawet wieczornych rozrywek. Teraz wynajmujemy dom pod miastem i mieszka się dobrze choć to nie jest moje miejsce. Takie osiedle nowobogackich domków gdzie ceny gruntu są wyrwane jak z księżyca. Dzialeczki malutkie A mnie marzylby się mały warzywniak, jakas jablonka, maliny...
Jesteśmy od pół roku w posiadaniu działki z tzw przeze mnie ruderką. Działka 10 arów pod miastem, ale mamy 3 minuty spacerem do jeziora. Ruderke chcemy przerobić i rozbudować. Znajdzie się miejsce na męża maly warsztat-on jest mechanikiem i prowadzi firmę aktualnie. Będzie miejsce dla dzieci i dla roślinek, którymi chciałabym się może zawodowo zająć. Zobaczymy kiedy uda się to spelnic ale tam już czuje się jak u siebie. Jest wszystko co mogłabym chcieć A do poznania dobra komunikacja i dwupasmowka blisko domu.
Zaworki w sensie te gumowe filtry ? Jak będziesz już przy czyszczeniu widziała że są mocno otłuszczone i nie chcą się domyc. Ale one akurat drogie nie są i chyba 3-4 szt za 12-15 zł są o ile dobrze kojarzę.I jeszcze tylko jedno pytanie. Czy te elektryczne są gorsze w utrzymaniu czystości ? Co ile trzeba wymieniać zaworki ? I szukam żeby był taki smoczek w zestawie i nigdzie nie ma
Nie ma dla mnie [emoji23]O widzisz ! To może akurat uda Ci się wuhaczyc laktator z bardzo dobrej cenie !
Link do: Medela, zestaw części zapasowych tu masz filtry.I jeszcze tylko jedno pytanie. Czy te elektryczne są gorsze w utrzymaniu czystości ? Co ile trzeba wymieniać zaworki ? I szukam żeby był taki smoczek w zestawie i nigdzie nie ma
Do mnie właśnie dotarły chusteczki [emoji23] małżonek się śmieje że zapas na długo [emoji23]
Pierwsze hasło jak przyszedł z paczką (w środku 20 opakowań -10 dla mnie i 10 dla koleżanki) to co te chusteczki takie ciężkie [emoji23]
A i cena ich w sklepie 4,50 zł -5 zł .
A ja zamówiłam za 2.89 zł / paczkę. Myślałam że może krótka data ważności ale nie. Do 11/2019 także jeszcze ohoho. Zobacz załącznik 866085
Jasne. A wysyłka na paczkomat to 8.60 zł to tyle co nic. Poza tym zapas masz, a data serio ponad rok czasu ważności odkąd nam się dziewuchy urodzą. Także nie zdążą się na pewno przeterminowacSuper ja mam zamiar zamówić 10paczek. Mama mnie namawia na 20. Bo wychodzi nie całe 60zl więc opłaca się bardzo