reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Do mnie właśnie dotarły chusteczki [emoji23] małżonek się śmieje że zapas na długo [emoji23]
Pierwsze hasło jak przyszedł z paczką (w środku 20 opakowań -10 dla mnie i 10 dla koleżanki) to co te chusteczki takie ciężkie [emoji23]
A i cena ich w sklepie 4,50 zł -5 zł .
A ja zamówiłam za 2.89 zł / paczkę. Myślałam że może krótka data ważności ale nie. Do 11/2019 także jeszcze ohoho.
IMG_20180610_202400.jpg

Załączniki

• IMG_20180610_202400.jpg
    IMG_20180610_202400.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 395
Do mnie właśnie dotarły chusteczki [emoji23] małżonek się śmieje że zapas na długo [emoji23]
Pierwsze hasło jak przyszedł z paczką (w środku 20 opakowań -10 dla mnie i 10 dla koleżanki) to co te chusteczki takie ciężkie [emoji23]
A ja zamówiłam za 2.89 zł / paczkę. Myślałam że może krótka data ważności ale nie. Do 11/2019 także jeszcze ohoho. Zobacz załącznik 866085
No to super okazja[emoji16]

Witam Was serdecznie po moim wyjazdowym weekendzie. Jestem umachana podrozowaniem i przeszczesliwa że wyśpię się dziś we własnym łóżku;)
Zrobiliśmy wczoraj i dziś łącznie jakieś 700km i mam dość. A w międzyczasie noc nieprzespana na twardej wersalce. No ale było miło. Wczoraj byliśmy w szklarskiej Porębie, dziś na zamku czocha :)
Widziałam że mignal temat o domach. Więc wam powiem że ja nauczona życia w bloku... najpierw małe miasteczko które kocham ale chyba nie chciałabym tam wrócić i mieszkać. Później poznan i również blokowisko ale parki, sporo zieleni. Docenilam możliwości jakie daje duże miasto... wybór liceum, studiów czy nawet wieczornych rozrywek. Teraz wynajmujemy dom pod miastem i mieszka się dobrze choć to nie jest moje miejsce. Takie osiedle nowobogackich domków gdzie ceny gruntu są wyrwane jak z księżyca. Dzialeczki malutkie A mnie marzylby się mały warzywniak, jakas jablonka, maliny... ;)
Jesteśmy od pół roku w posiadaniu działki z tzw przeze mnie ruderką. Działka 10 arów pod miastem, ale mamy 3 minuty spacerem do jeziora. Ruderke chcemy przerobić i rozbudować. Znajdzie się miejsce na męża maly warsztat-on jest mechanikiem i prowadzi firmę aktualnie. Będzie miejsce dla dzieci i dla roślinek, którymi chciałabym się może zawodowo zająć. Zobaczymy kiedy uda się to spelnic ale tam już czuje się jak u siebie. Jest wszystko co mogłabym chcieć A do poznania dobra komunikacja i dwupasmowka blisko domu.

A gdzie mieszkasz pod Poznaniem?
Ja cale zycie mieszkalam prawie w samym centrum a teraz tez p0d Poznaniem :)

I jeszcze tylko jedno pytanie. Czy te elektryczne są gorsze w utrzymaniu czystości ? Co ile trzeba wymieniać zaworki ? I szukam żeby był taki smoczek w zestawie i nigdzie nie ma :hmm:
Zaworki w sensie te gumowe filtry ? Jak będziesz już przy czyszczeniu widziała że są mocno otłuszczone i nie chcą się domyc. Ale one akurat drogie nie są i chyba 3-4 szt za 12-15 zł są o ile dobrze kojarzę.
Tu masz link do Harmony z butelką i smoczkiem.
Link do: Medela, Harmony Pump & Feed Set, 2-fazowy laktator ręczny z akcesoriami

A ja zamówiłam za 2.89 zł / paczkę. Myślałam że może krótka data ważności ale nie. Do 11/2019 także jeszcze ohoho. Zobacz załącznik 866085

Super :) ja mam zamiar zamówić 10paczek. Mama mnie namawia na 20. Bo wychodzi nie całe 60zl więc opłaca się bardzo :)

reklama
Super :) ja mam zamiar zamówić 10paczek. Mama mnie namawia na 20. Bo wychodzi nie całe 60zl więc opłaca się bardzo :)
Jasne. A wysyłka na paczkomat to 8.60 zł to tyle co nic. Poza tym zapas masz, a data serio ponad rok czasu ważności odkąd nam się dziewuchy urodzą. Także nie zdążą się na pewno przeterminowac

Do góry