reklama
G
gosc12
Gość
Ja też mam czasem takie wrażenie, że całym ciałkiem jest na dole a okazuje się , że ma tam tylko główkę to może i u Ciebie tak jestKurcze mam wrazenie ze calym cialkiem jest na dole.. pewnie jak we wtorek pojade to sie ustawi normalnie..
Ja też nie kupuje fotelika z zestawu bo jakiś taki wydaje mi się "na baczność" i , że dziecku było by strasznie nie wygodnie. I bierzemy do wózka maxi Cosi CitiMy kupujemy 2w1. Fotelik chce maxi cosi, te z tych zestawow mnie nie przekonująInhalator bedziesz teraz kupować? Moi znajomi nie używali w ogole, my mamy, ale kupilismy jak syn miał 2 latka i czesto zapalenie oskrzeli z przedszkola przynosil. Ale dla takiego maluszka to raczej zbędna rzecz
Moja mała ostatnio ciągle kopie po rzebrach i żołądku a jak się położę to kopie po jednym i drugim boku i strasznie ciężko mi się śpi. Bo boje się , że ja gniote a na plecach nie wygodnie. Coraz ciężej się robiŚpicie na plecach?
Ja jak się kładę na boku to mały zaczyna szaleć i boję się że go gdzieś gniotę a zaś nie wiem co z tym spaniem na plecach jedni twierdzą że nie powinno się drudzy zaś że to nie ma znaczenia..hmm
Mam trzy z tej strony i polecamDziewczyny któraś z Was zamawiała koszule do karmienia ze strony słodki sen . Jak jakościowo te koszule ?
@miloscwczasachpopkultury nie Ty przypadkiem ?
Szukałam sukienki , przeszłam całą galerię , jedna , druga i nie było jednej sukienki która by mi pasowała, kolorem, fasonem czy długością. W końcu wzięłam jakaś jedną ale zadowolona bardzo nie jestem. Zrezygnowaliśmy ze zdjęć brzuszkowych i dołożyliśmy i kupiliśmy aparat. Jutro mam nadzieję uda się żeby nam moja siostra porobila w jakimś fajnym miejscu zdjęcia.Trzymamy kciuki i już na pewno będzie mała cipcia, no wątpię żeby nagle siusiak wyskoczył hah.
To miłych zakupów, pewnie dla córeczki?
Będą na pamiątkę a aparat na lata i to chyba lepsze rozwiązanie
Ja powiedziałam, że 1230 a Kamil , że 1340 i był bliżej jedna aplikacja zgadza się z wagą małej od kilku tygodni. I będę się nią sugerowała na przyszłośćSuper , to masz dzusiaj co robic , a ile zakladasz że mała może wazyc ?
Współczuję piesek ?Ale mam doła .. moje zwierzątko zdechło jeżynka ..tak się do niej przyzwyczaiłam ten maj strasznie pechowy dla mnie jak nie szpitale to teraz to
Ha Ha Ha HaDziewczyny, ja to mam dzisiaj dzień wariatów.
Byłam na placu zabaw z młodym. Fajny, dużo dzieci, ławeczka w cieniu, i takie tam... Dosiadła się do mnie kobietka, na oko kole sześćdziesiątki. A że ja nie umiem spławić starszych ludzi, którzy nie są dokuczliwi, to jeszcze podkręcam taką rozgadaną babkę Ciekawych rzeczy się "dowiedziałam". Np. po śmierci nasze dusze nie idą do nieba, piekła czy gdzie tam kto wierzy, tylko.... zabierają je kosmici, taaa, ona to opowiadała z pełną powagą. Że jesteśmy sterowani, manipulowani i w ogóle przez... kosmitów lub inne "energie". Do tego zakon jezuitów trenował sztuki walki w Japonii, za czasów feudalnych. Że otaczają nas skrytobójcy-szare eminencje... i tego typu rewelacje. Odpowiadałam jej z równie poważną miną, często gęsto czerpiąc inspiracje z książek s-f czy fantasy jakie czytam, łykała jak pelikan. Kocham takie "inspirujące" rozmowy
Aha! Kobieta była chyba zakochana w słowie "empiryczny".
Mam taka sama plus większą na 260ml
Szkoda , że nie szklana. Ale na początek chyba bedzie dobra ?
Dzisiaj 28+5Super w którym jesteś dokładnie tc?
Mówił Ci lekarz jak duża może się urodzić?
Nie mówiła, ale waga idealna co do grama na ten tydzień. Nie za duża , nie za mała.
Miałam pytać ale przemyślałam i chyba lekarz nie będzie tego wiedział. Dziecko rośnie kazde w swoim tempie i jakie się urodzi okaże się po porodzie
A lekarka super. Gdyby taka mi ciążę prowadzila, byłabym na prawdę spokojna i pewna , że moje dziecko i ja jesteśmy bezpieczni.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas 25 zł /kg [emoji23][emoji23] pogięło ich [emoji23]Ile ? ?? To u mnie 19 zł
E
Ewka34
Gość
Chyba faktycznie tak jest bo dzis czuje juz inaczejJa też mam czasem takie wrażenie, że całym ciałkiem jest na dole a okazuje się , że ma tam tylko główkę to może i u Ciebie tak jest
Ja też nie kupuje fotelika z zestawu bo jakiś taki wydaje mi się "na baczność" i , że dziecku było by strasznie nie wygodnie. I bierzemy do wózka maxi Cosi Citi
Moja mała ostatnio ciągle kopie po rzebrach i żołądku a jak się położę to kopie po jednym i drugim boku i strasznie ciężko mi się śpi. Bo boje się , że ja gniote a na plecach nie wygodnie. Coraz ciężej się robi
Mam trzy z tej strony i polecam
Szukałam sukienki , przeszłam całą galerię , jedna , druga i nie było jednej sukienki która by mi pasowała, kolorem, fasonem czy długością. W końcu wzięłam jakaś jedną ale zadowolona bardzo nie jestem. Zrezygnowaliśmy ze zdjęć brzuszkowych i dołożyliśmy i kupiliśmy aparat. Jutro mam nadzieję uda się żeby nam moja siostra porobila w jakimś fajnym miejscu zdjęcia.
Ja powiedziałam, że 1230 a Kamil , że 1340 i był bliżej jedna aplikacja zgadza się z wagą małej od kilku tygodni. I będę się nią sugerowała na przyszłość
Współczuję piesek ?
Ha Ha Ha Ha
Dzisiaj 28+5
Nie mówiła, ale waga idealna co do grama na ten tydzień. Nie za duża , nie za mała.
Miałam pytać ale przemyślałam i chyba lekarz nie będzie tego wiedział. Dziecko rośnie kazde w swoim tempie i jakie się urodzi okaże się po porodzie
A lekarka super. Gdyby taka mi ciążę prowadzila, byłabym na prawdę spokojna i pewna , że moje dziecko i ja jesteśmy bezpieczni.
E
Ewka34
Gość
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Nie, jeż pigmejskiJa też mam czasem takie wrażenie, że całym ciałkiem jest na dole a okazuje się , że ma tam tylko główkę to może i u Ciebie tak jest
Ja też nie kupuje fotelika z zestawu bo jakiś taki wydaje mi się "na baczność" i , że dziecku było by strasznie nie wygodnie. I bierzemy do wózka maxi Cosi Citi
Moja mała ostatnio ciągle kopie po rzebrach i żołądku a jak się położę to kopie po jednym i drugim boku i strasznie ciężko mi się śpi. Bo boje się , że ja gniote a na plecach nie wygodnie. Coraz ciężej się robi
Mam trzy z tej strony i polecam
Szukałam sukienki , przeszłam całą galerię , jedna , druga i nie było jednej sukienki która by mi pasowała, kolorem, fasonem czy długością. W końcu wzięłam jakaś jedną ale zadowolona bardzo nie jestem. Zrezygnowaliśmy ze zdjęć brzuszkowych i dołożyliśmy i kupiliśmy aparat. Jutro mam nadzieję uda się żeby nam moja siostra porobila w jakimś fajnym miejscu zdjęcia.
Ja powiedziałam, że 1230 a Kamil , że 1340 i był bliżej jedna aplikacja zgadza się z wagą małej od kilku tygodni. I będę się nią sugerowała na przyszłość
Współczuję piesek ?
Ha Ha Ha Ha
Dzisiaj 28+5
To nie o to chodzi bo wyniki mam od lekarza na nfz bo chodzę i prywatnie i na nfz. Mam przyjść między pacjentkami bez płacenia za wizytę. Chodzę do niego od 7lat, mam do niego zaufanie, on jest trochę przewrażliwiony woli sprawdzić razy. Czytam w necie, że 90na czczo w ciąży to rzeczywiście górna granica, którą trzeba sprawdzić.Norma na czczo jest 100 widze ze niezle cie zdzieraja z kasy.. nie ladnie panie "doktorze".. posprawdzaj w necie
E
Ewka34
Gość
KumamTo nie o to chodzi bo wyniki mam od lekarza na nfz bo chodzę i prywatnie i na nfz. Mam przyjść między pacjentkami bez płacenia za wizytę. Chodzę do niego od 7lat, mam do niego zaufanie, on jest trochę przewrażliwiony woli sprawdzić razy. Czytam w necie, że 90na czczo w ciąży to rzeczywiście górna granica, którą trzeba sprawdzić.
reklama
G
gosc12
Gość
O mój ty.... Próbowałaś czopki glicerynowe?? Są obojętne dla malucha a mi jednak trochę ulgę dają. Ponad to potrafią spowodować że się załatwisz. Spróbuj !! Trzyma się je w lodówce.
Zapytaj się lekarza o laktulozę. Czopek działa tylko na krótkim odcinku, a laktuloza na całym jelicie. Moje dzieci cierpiały na zaparcia czynnościowe i to im pomagało. Nie wiem też jak to jest z herbatką z senesu (xenna i te inne tabletki to ektrakt z tego, dużo mocniejsze). Jak masz takie poważne zaparcia, to lepiej działać bo potem tylko niepotrzebnie cierpisz..
Właśnie jestem po seansie z Jasiem i bajką, tym razem poszedł "Fernando", na początku mnie nudziło, ale nie jest to bajka dla najmłodszych. Uświadamia widza na cierpienie byków na korridzie. Polecam dla starszych dzieci, bo jest też momentami bardzo zabawna
Biedna.. ja mam taki cykl.. zaparcie..sraczka.. i tak w kolko.. a uwierz ze sraczka jest okropna.. bo od niej hemoroidy dostalam i szczypie w srodku strasznie moze wiecej warzyw jedz..
Nie próbowałam nic , miałam kupić tą lactulose ale nie wiem czy to jest takie odpowiednie. A czopki nie zdążą zadziałać chyba. Bo nigdy nie wiadomo kiedy mnie to zlapie, nagle ból okropny i godzina/dwie wyjęte z życia. Pierw zaparcie a na sam koniec biegunka i wtedy wiem, że to już koniec. Ale po wszystkim ledwo dochodzę do łóżka i idę spac. Boje się , że to zaszkodzi małej :/