To identyko jak mój syn jak się urodził. 56 to ze dwa tygodnie miał [emoji23]Mnie się wydaje że mam duży ale co mnie ktoś widzi to mówi że mam malutki brzuszek i jak mówię że sierpien termin to robią wielkie oczy więc chyba jednak nie jest taki duży
Moja córka urodziła się 55 cm 3650 a ja mam 164 mąż 180 no i w dodatku bardzo szybko rośnie. Teraz ma 5 lat i jest wzrostowo jak dzieciaki starsze o rok(z takimi chodzi do przedszkola j nie widać różnicy) przy niej miałam 56 i ubrałam jej 2 razy chyba wiec teraz wyciągam same 62.
Uświadomiłam sobie że sukienkę na komunię mam ale brakuje mi butów i rajstop więc muszę się wybrać tylko pogoda taka sobie j nie wiem jakie te buty kupic to może kupię dwie pary jak będzie coś sensownego)
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Dzień dobry,
O rety dlaczego jak mogę spać to nie śpię ..
A jak muszę wstać to spalabym chyba do 11
No nic zwkleklam się o 6 i teraz trzeba jechać , objechać lekarzy . Ależ mi się nie chce
Miłego dnia [emoji4]
No nic zwkleklam się o 6 i teraz trzeba jechać , objechać lekarzy . Ależ mi się nie chce
Miłego dnia [emoji4]
Biedroneczka10
Oj też tak mi się chciało spać. PowodzeniaDzień dobry dziewczyny.
Ja jestem na glukozie już pól godziny minęło od 1 pobrania. Słodkie to jak diabli ale dałam radę. Teraz mnie strasznie muli chyba zaraz zasnę na stojąco.
Daj znać po wizytach :*Dzień dobry,
Miłego dnia [emoji4]
Mnie tak ścinało do spania po godzinie od wypicia jak mi cukier zaczął spadać [emoji23]Dzień dobry dziewczyny.
Ja jestem na glukozie już pól godziny minęło od 1 pobrania. Słodkie to jak diabli ale dałam radę. Teraz mnie strasznie muli chyba zaraz zasnę na stojąco.
Kasiula8989
Ojeju, to ile ona miała jak się urodziła wzrostu i wagi? Nie no, ja mam nadzieje, ze tak do listopada początku te 62 cm starcza. Nasza ma być srednia, to może jakoś 52 cm i 3400 będzie
Ważył jakoś 4200, ale.nie ma chyba reguły bo.jej pierwsza córka ważył jakieś 3200
No nic zbieram się na lotnisko, rodzice lecą na wakacje, a
Maly będzie miał frajdę jak zobaczy samoloty i pożegna dziadków
zanka200389
No mnie też chciało się spać.. Jak wróciłam to zasnęłamDzień dobry dziewczyny.
miloscwczasachpopkultury
Dzień dobry dziewczyny.
Ja właśnie weszłam do laboratorium tego prywatnego obok mnie, bo na 8 miałam przyjść i Pani już otworzyła i są przede mną tylko 2 osoby, także super oddam mocz, pobierze krew, wypije glukozę i będziemy czekać 2 h [emoji5][emoji5] ciekawa jakie będą odczucia
reklama
miloscwczasachpopkultury
Ważył jakoś 4200, ale.nie ma chyba reguły bo.jej pierwsza córka ważył jakieś 3200
No nic zbieram się na lotnisko, rodzice lecą na wakacje, a
Maly będzie miał frajdę jak zobaczy samoloty i pożegna dziadków
Ale fajnie na pewno dla niego wielkie wydarzenie. A jakbyście kiedyś wy z nim lecieli to już w ogóle.
Fajnie, a gdzie lecą i na ile?
Ja tak ubolewam, że w tym roku nigdzie nie polecimy, bo w tamtym byliśmy w Grecji i było super ale i tak się cieszę jak małe dziecko, bo 19-24 czerwca jedziemy nad polskie morze także ekstra. Akurat 20 czerwca koncze 23 lata to ciekawa jestem jaki prezencik dostanę od mojego. I 26 maja mija nam 2 lata