reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie się wydaje że mam duży ale co mnie ktoś widzi to mówi że mam malutki brzuszek i jak mówię że sierpien termin to robią wielkie oczy więc chyba jednak nie jest taki duży :)

Moja córka urodziła się 55 cm 3650 a ja mam 164 mąż 180 no i w dodatku bardzo szybko rośnie. Teraz ma 5 lat i jest wzrostowo jak dzieciaki starsze o rok(z takimi chodzi do przedszkola j nie widać różnicy) przy niej miałam 56 i ubrałam jej 2 razy chyba wiec teraz wyciągam same 62.

Uświadomiłam sobie że sukienkę na komunię mam ale brakuje mi butów i rajstop więc muszę się wybrać tylko pogoda taka sobie j nie wiem jakie te buty kupic to może kupię dwie pary jak będzie coś sensownego:))
To identyko jak mój syn jak się urodził. 56 to ze dwa tygodnie miał [emoji23]

reklama
Ojeju, to ile ona miała jak się urodziła wzrostu i wagi? Nie no, ja mam nadzieje, ze tak do listopada początku te 62 cm starcza. Nasza ma być srednia, to może jakoś 52 cm i 3400 będzie :D

Ważył jakoś 4200, ale.nie ma chyba reguły bo.jej pierwsza córka ważył jakieś 3200:)
No nic zbieram się na lotnisko, rodzice lecą na wakacje, a
Maly będzie miał frajdę jak zobaczy samoloty i pożegna dziadków:)
:)

Dzień dobry dziewczyny.
Ja jestem na glukozie już pól godziny minęło od 1 pobrania. Słodkie to jak diabli ale dałam radę. Teraz mnie strasznie muli chyba zaraz zasnę na stojąco.

Ja właśnie weszłam do laboratorium tego prywatnego obok mnie, bo na 8 miałam przyjść i Pani już otworzyła i są przede mną tylko 2 osoby, także super :) oddam mocz, pobierze krew, wypije glukozę i będziemy czekać 2 h [emoji5][emoji5] ciekawa jakie będą odczucia :)

reklama
Ważył jakoś 4200, ale.nie ma chyba reguły bo.jej pierwsza córka ważył jakieś 3200:)
No nic zbieram się na lotnisko, rodzice lecą na wakacje, a
Maly będzie miał frajdę jak zobaczy samoloty i pożegna dziadków:)
:)

Ale fajnie :) na pewno dla niego wielkie wydarzenie. A jakbyście kiedyś wy z nim lecieli to już w ogóle.
Fajnie, a gdzie lecą i na ile?
Ja tak ubolewam, że w tym roku nigdzie nie polecimy, bo w tamtym byliśmy w Grecji i było super :) ale i tak się cieszę jak małe dziecko, bo 19-24 czerwca jedziemy nad polskie morze także ekstra. Akurat 20 czerwca koncze 23 lata to ciekawa jestem jaki prezencik dostanę od mojego. I 26 maja mija nam 2 lata :)

Do góry