Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wszystko w porządku , mała rośnie jak na drożdżach ☺ termin mam na 13 marca ☺ idzie nam 35 tydzień , mam nadzieję, że doczekamy się maleństwa i wszystko skończy się dobrze juz bardzo sie niecierpliwieAdeline większość z dziewczyn która Cię pamięta to jest na forum prywatnym.
Pozdrawiam Cię też i brzuszka.W szoku jestem że zdecydowałaś się na kolejną ciążę...pewnie ciężko Ci było na samym początku.Teraz wszystko w porządku?Na kiedy masz termin?
Jagoda ☺ takie mialo być ostatnio, bo myśleliśmy, że dziewczynka a byl chłopczykNo to super.Zasłużyłaś na happy end tym razem i super że będzie córcia.Masz już wybrane imię?
Słodziak oby wszystko było dobrze życzę wam tegoCzyli zostaje to samo imię.Pamiętam.
To mój synek Marcin.Pozdrawiamy.
Marcinek urodził się z tą naszą rodzinną wadą genetyczną ale odpukać dobrze się rozwija...może to też wpływ żłobka bo od 8 m.uczęszcza do żłobka.Jedynie lekką wadę serca ma ale jesteśmy już po zabiegu i mam nadzieję że na jakiś czas naprawione ma serduszko.Zobacz załącznik 939033
Ja co prawda tez się boje o to wady genetyczne bo wtedy w poprzedniej ciąży coś było, ale lekarz daje nadzieję, że jak mam zdrowego syna to może poprzednia ciąża z wada była przypadkiemCzyli zostaje to samo imię.Pamiętam.
To mój synek Marcin.Pozdrawiamy.
Marcinek urodził się z tą naszą rodzinną wadą genetyczną ale odpukać dobrze się rozwija...może to też wpływ żłobka bo od 8 m.uczęszcza do żłobka.Jedynie lekką wadę serca ma ale jesteśmy już po zabiegu i mam nadzieję że na jakiś czas naprawione ma serduszko.Zobacz załącznik 939033