reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Nadrabiam resztę ale już nie pamiętam co miałam komu napisać. Mam taką skleroze ostatnio, że aż mnie to przeraza.

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny piszecie o białym płynie na ospę a u nas to wszyscy (bo aktualnie dużo dzieci teraz ma ospę) stosują fiolet ponoć najlepszy a straszne narzekania słyszę na ten biały. I ja tez kropkuję tym fioletem.

Oj mięsa to i ja nie mogę nawet patrzeć nie mogę, wędlina tez nie wchodzi w grę. Ale ja w zasadzie wcześniej tez nie jadłam mięsa.

@evelinia ja tez kupuje roan bass :) juz zdecydowalismy. Z reszta ma naprawde dobre opinie w porownaniu do wszechobecnych adamexow i innych. Nawet na fb wypowiadala sie pani, ktora powoedziala ze dzieki mocnej konstrukcji gondoli jej 6 miesieczne dziecko przezylo wypadek , gdzie samochod potracil je na pasach.. :) (info prawdziwe, jest nawet link do artykulu o tym wypadku wiec to nie wyssane z palca).
Ogladalam tez testowanie tego wozka na youtube gdzie pan pokazywal jak tam wszystko sie z nim obchodzic i jest super. :) wskocze na lipcowki poczytac co tam pisza
Narobilas m smaka na ten wózek. Prawie taki sam jak anex kutry miałam na oku, ale cena 2,5 tyś...
A ten o tysiąc tańszy: )

JustynaWM ale Ci zazdroszczę a ja walentynki w pracy...buuu.
Atfk taką mam nadzieję bo jak wyzdrowiałam to znów głowa mnie boli.Czasem mam dość tej ciąży.
Mahoniowa to trzymam kciuki.Ja teraz czekam na list ze szpitala.Codziennie pewnie będę wyglądać listonosza.
Dzięki Mahoniowa.Dziś mam fajną obsadę...kazali mi siedzieć i odpoczywać więc wpadłam na ploty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No, skończyłam czytać :)
Jak pisałam w innym temacie, nasze badania dzisiejsze udane. Wszystko w porządku. Niestety zdjęcia nie są wyraźne więc nie ma pokazać. W czwartek po wizycie pokaże bobaska :)

Boli kogoś kość ogonowa ? :/ czy to ja sobie coś zrobiłam.... :/

ja to samo, dla mnie max 25 i koniec, powyżej się męczę i puchnę, jestem wściekła i nie mam ochoty na nic...a tu ciąża wypada na lato, strach pomyśleć...

A ja uwielbiam wysokie temperatury, nawet w ciąży. Mamy plan się wyprowadzić w miejsce gdzie jest jeszcze cieplej. I praktycznie nie ma zimy [emoji16][emoji16][emoji16]
Dodatkowo na to lato mam kilka dodatkowych projektów w domu i wokół [emoji12]
No i nie ma to jak klimatyzacja w domu [emoji12] bez niej noce byłyby nie do wytrzymania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam i czytam a tu nie tylko ja bezmięsna jestem. Ja jeszcze nie na 100% tak raczej 80%. No i poszczęściło mi się. Rodzinka ma tak jak ja. No może poza babcią [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry