reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
1485446807-aaaaaa.jpeg

Moja mała Pippi!
Zrobiłyśmy przymiarke kostiumu i obie jesteśmy bardzo zadowolone z efektu!!!
Jutro będzie imprezować moja laleczka[emoji8]

reklama
kotomiś smacznego:biggrin2: moje dzieciaki też wcinały dzisiaj naleśniki
kurektyna - postarałyście się - boska Pippi:biggrin2:

Aga wózek super! My raczej nie będziemy mieć kaski żeby zaszaleć z nowym wózkiem, chociaż nastawiam się na noszenie i może nie będę w ogóle z wózka korzystała... tak sobie ostatnio wydumałam[emoji2]

O masakra.. Ale mam sklerozę ciążową. Czytam Was, chcę już odpisać, i zapominam kompletnie co chciałam hehe :D
Wróciłam ze sklepu z wózkami. Mój wymarzony wózek okazał się tym jedynym! Jest super! Zgrabny, lekki, gondola taka, że w zimę pojeździ. Dobrze wykonany - no rewelacja! Najlepiej kupiłbym go od razu, ale to jeszcze za wcześnie.. ;)
Mierzyłam też spodnie ciążowe. Ale kosztują 160 zł.. Poszukam jeszcze w innym sklepie.
Co do ubranek dla dziecka to ja mam kilka worków dla dziewczynki na pierwsze kilka miesięcy. Moja siostra ma małą córkę, jest dziecięcą zakupoholiczką więc dużo ubrań noszone tylko kilka razy. I to jakieś same z Zary, Reserved itp, więc będzie mega! No chyba, że trafi się chłopak.. :p
Ja juz ponad trzy stówy w plecy bo kupiłam dwie pary. Ale jaka wygoda i ulga. Jednak teraz akurat dżiny zapinaja się na samej macicy i ucisk jest. A tam ulga że hej

Jestem zadowolona ze stroju bał się że już może być za mały! Kupiłam go kiedys w ciuchlandzie(Lenka ma worek z różnymi przebierankami) i zdecydował że wolę żeby była Pippi niż księżniczką! Musiałam tylko wymienić gumkę w pasie...
Dziś jak na złość nie dostałam żadnych podkolanówek dzieciecych, kupiłam skarpety dorosłe... potem je przejmę to choć wydana kaska się nie zmarnuje, a co[emoji16] Udało mi się też wykombinować jak zrobić żeby warkocze trochę odstawały... w plastycznych rzeczach małej znalazłam kolorowe wyciorki do fajki i się udało!!!!
Napewno teraz nie wtopi się w tłum!!!! Gorzej jak zacznie się zachowywać jak prawdziwa Pippi[emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry