Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudo
Moja mała Pippi!
Zrobiłyśmy przymiarke kostiumu i obie jesteśmy bardzo zadowolone z efektu!!!
Jutro będzie imprezować moja laleczka[emoji8]
Ja juz ponad trzy stówy w plecy bo kupiłam dwie pary. Ale jaka wygoda i ulga. Jednak teraz akurat dżiny zapinaja się na samej macicy i ucisk jest. A tam ulga że hejO masakra.. Ale mam sklerozę ciążową. Czytam Was, chcę już odpisać, i zapominam kompletnie co chciałam hehe
Wróciłam ze sklepu z wózkami. Mój wymarzony wózek okazał się tym jedynym! Jest super! Zgrabny, lekki, gondola taka, że w zimę pojeździ. Dobrze wykonany - no rewelacja! Najlepiej kupiłbym go od razu, ale to jeszcze za wcześnie..
Mierzyłam też spodnie ciążowe. Ale kosztują 160 zł.. Poszukam jeszcze w innym sklepie.
Co do ubranek dla dziecka to ja mam kilka worków dla dziewczynki na pierwsze kilka miesięcy. Moja siostra ma małą córkę, jest dziecięcą zakupoholiczką więc dużo ubrań noszone tylko kilka razy. I to jakieś same z Zary, Reserved itp, więc będzie mega! No chyba, że trafi się chłopak..
Super Pipi. Cudo
Moja mała Pippi!
Zrobiłyśmy przymiarke kostiumu i obie jesteśmy bardzo zadowolone z efektu!!!
Jutro będzie imprezować moja laleczka[emoji8]
To pierwsze zdjęcie, przy kolejnych jak poskakał to już niebieska skarpeta sama opadła, wiec jak tak powinno być to samo się dopasowało[emoji16]Pippi miała chyba opadającą jedną skarpetkę [emoji14] albo źle pamiętam... A strój jak i mała cudo