reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja już po badaniach prenatalnych i nie mam dobrych wieści:( kość nosowa bardzo mała, przeziernosc 2.5mm czyli na górnej granicy i pepowina dwunaczyniowa... zamiast 2 tętnic i jednej żyły w pepowinie - jest 1 tętnica i 1 żyła:/ teraz czekam na wyniki testu pappa ale już wiem że będzie czekać mnie aminopunkcja. Badania zamiast mnie uspokoić bardzo mnie zestresowwaly aż mi się ryczeć chciało i z tego wszystkiego nie zapytalam się o płeć dzidzi a teraz strasznie boli mnie brzuch... chyba z nerwów. Wynik z krwi za 10 dni
Taki piękny dzidziuś, uniemożliwe że chory[emoji20] , oby tak było jak luska pisze, naprawdę mocno trzymam kciuki!!!!

reklama
Hehe :) oj tam pizza to prawie dietetyczna potrawa. Nie smażona:) pieczona:) warzywka:) mięso wędlina tez cos nam dostarcza:) No a ser , w ciąży nabiał nawet zalecany :)
A jak juz Wogole do maki dodasz jakiejś pełnoziarnistej to huhu [emoji3]
Zatem smacznego :):)[emoji76][emoji487][emoji487][emoji487]
Hahaha i ti mi się podoba :)

A tak ogólnie mam kaszel drapie mnie w gardle mogę coś wsiąść na to jakaś tabletkę do ssania ? Mam nadzieję, ze to minie ,ale meczy mnie jak nie wiem

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robię zawsz plukanki z sody lub wody utlenionej, polecam [emoji4] no chyba że angina to już hardkor, antybiotyk trzeba [emoji15]

póki co zrobiłam znów syrop, cebula, miód , cytryna, gardło mnie nie boli tylko drapie przez to kaszle , bo mnie tak drażni na maksa nic nie pomaga ani picie , ani jedzenie
Witam sobotnio
Ja polecam na takie drapanie tabletki isla... tam jest wyciąg z porostu islandzkiego i fajnie nawilża... z tego co kojarze w ciąży można... moja mała porzeczkową islę je jak cukierki(chyba najdroższe cukierki na rynku)!!! [emoji16] a w ogóle nasz WSPANIALY lekarz rodzinny zawsze polecał na gardło : najzwyklejsze LANDRYNKI ,w czasie ciumkania wydziela się wiecej sliny i nawilża się gardełko! Tanie smaczne i skuteczne:) a i w naszym stanie nie zaszkodzi!!![emoji6]

Ja na drapanie w gardle jem holsy. Wzięłam sie za smażenie naleśników i juz mam dość jak zwykle armię wojska mogę zaprosić

reklama
Ja na drapanie w gardle jem holsy. Wzięłam sie za smażenie naleśników i juz mam dość jak zwykle armię wojska mogę zaprosić
mam ten sam problem zawsze wszystkiego robię za dużo , a tym bardziej,że mój syn nie je większość ,rzeczy to na dwóch powinnam robić nie które, a czasem robię jakbym miała 5 osobową rodzinę :p może jak się dziudzia urodzi i podrośnie to będzie kolejna osoba do karmienia

Do góry