Angelika:)
Fanka BB :)
leżę.... [emoji23][emoji23][emoji23]Kilka godzinek i tyle stronek cieżko nadążyć
Ale widzę, ze jakieś zaostrzenia na forum sie szykują... o doświadczeniach pisać nie,o strachu nie, o obawach nie, o problemach nie, o codziennym życiu i jakichs ciekawostkach nie... zgodnie z zaleceniem Franza piszmy o porodzie sierpień 2017...a wiec tak... bedzie to ciepły sierpniowy wieczór, aj poczułam jakiś skurczyk, Oh jak dobrze ze juz korków nie ma... dojadę do mojego wymarzonego szpitala... aj oj drugi skurcz, mężu weź proszę zegarek i policz co ile mnie tam w brzuszku ściska, oj oj znowu... to moze wypije zgodnie z zaleceniami jeszcze cięła herbatkę z cukrem żeby mieć sile wypchnąć mojego maluszka, oj musimy jechać... jedziemy... te skurczki coraz częstsze ojjj...dojechaliśmy, Oh juz czekają na mnie, o jaka piękna sala, oj aj, znieczulonko poproszę... ojjj teraz czekam aż bedzie rozwarcie... ooo jest! juz mogę wypchnąć pytam położnej, tak kochana... i uwaaaaga napięcie , jakbym kupę robiła tylko trochę mocniej i juz słyszę płacz maluszka co to był za wieczór, co to był za poród piękny , wymarzony Koniec juz opisałam poród 2017
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom