reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kilka godzinek i tyle stronek:) cieżko nadążyć :)
Ale widzę, ze jakieś zaostrzenia na forum sie szykują...;):D o doświadczeniach pisać nie,o strachu nie, o obawach nie, o problemach nie, o codziennym życiu i jakichs ciekawostkach nie... zgodnie z zaleceniem Franza piszmy o porodzie sierpień 2017...a wiec tak... bedzie to ciepły sierpniowy wieczór, aj poczułam jakiś skurczyk, Oh jak dobrze ze juz korków nie ma... dojadę do mojego wymarzonego szpitala... aj oj drugi skurcz, mężu weź proszę zegarek i policz co ile mnie tam w brzuszku ściska, oj oj znowu... to moze wypije zgodnie z zaleceniami jeszcze cięła herbatkę z cukrem żeby mieć sile wypchnąć mojego maluszka, oj musimy jechać... jedziemy... te skurczki coraz częstsze ojjj...dojechaliśmy, Oh juz czekają na mnie, o jaka piękna sala, oj aj, znieczulonko poproszę... ojjj teraz czekam aż bedzie rozwarcie... ooo jest!:) juz mogę wypchnąć pytam położnej, tak kochana... i uwaaaaga napięcie , jakbym kupę robiła tylko trochę mocniej i juz słyszę płacz maluszka :) co to był za wieczór, co to był za poród :) piękny , wymarzony:) Koniec :) juz opisałam poród 2017 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
leżę.... [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Skorpion byk i lew ? Noże pochowajcie [emoji23]
No ja ledwo co dochodziłam do łazienki a on sie mnie pytał czy na siłownie bede chodzic [emoji23] teraz sie śmieje ale wtedy byłam zła ze płakać mi sie chciało. Najbardziej mnie wkurzało ze uważał ze udaje i sie użalam nad sobą[emoji35]
Tyllkaaa biedna Ty, miętowa rozkurcza żołądek. I nie jedz ciężkich i tłustych potraw [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana Verdin FIX mieszanka zielska dała radę. Mięty nie mogę zdzierżyć zapachu...
Cały dzień tylko o połowie tosta i jogurcie naturalnym. Więc teraz 5 kanapek z twarożkiem i szczypiorkiem zjadłam
Nadrobiłam, jeszcze tylko ten lodowy mus truskawkowy na mnie tak zerka z zamrażalnika że nie wiem czy się opre
U mnie śniegu brak ale w górach jest

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry