reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
To widze ze będziemy miec dzieciaczki rok po roku :)
U Was to planowane czy kontrolowana wpadka, jak u nas? Hihi
Pewnie początki będą trudne, ale później dzieci na pewno będą się cieszyć z małej różnicy wieku.
Trzymam kciuki za Twoja bhcg. Kiedy wynik?
To widze ze będziemy miec dzieciaczki rok po roku :)
U Was to planowane czy kontrolowana wpadka, jak u nas? Hihi
Pewnie początki będą trudne, ale później dzieci na pewno będą się cieszyć z małej różnicy wieku.
Trzymam kciuki za Twoja bhcg. Kiedy wynik?

reklama
Przyszle mamusie... Zrobilam bhcg. Wynik 91 podczas z legeny od 201 do x 1-10 tydz ciazy. Nie wiem co mam o tym myslec. Moge byc w ciazy? Test pozytywny ale 2 kreska slabsza. Jutro lekarz
Z legendy wynika, że raczej nie no ale jesli kreska sie pojawila to znaczy, ze cos przeklamuje. Najlepiej za 3-4 dni powtorzyc bete, choc ekspertem nie jestem.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wynik jest tylko 91... Cos malo
Znalazlam cos takiego..

Niski poziom beta hCG a ciąża pozamaciczna. Co oznacza niski poziom hCG?

Niski poziom beta hCG (tzn. niższy niż w przyjętych ramach) może niestety oznaczać poronienie lub ciążę pozamaciczną. Dlatego zawsze wykonuje się dwa badania, aby sprawdzić, czy stężenie hormonu wzrasta prawidłowo. Jeśli są jakiekolwiek wahania, ginekolog zleca dodatkowe badania. Często pomocne okazuje się USG, które pozwala stwierdzić umiejscowienie zarodka.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry