Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje kochanaRozładował mi się telefon a byłam na mieście.
Wizyta super 6mm miłości, serduszko bije[emoji7] [emoji7] [emoji7] z usg wychodzi 6t3d, termin na 4.08
Nie zakładała mi jeszcze karty ciąży, ale zleciła milion badań, między innymi test obciążenia glukozą ze względu na moją wagę. Mam też profilaktycznie przejść na dietę cukrzycową. Następna wizyta 9.01
Mamat powiedz mi a który masz tydzień?@p.1987 będzie dobrze ja dziś hcg zrobiłam i mam już 46777,2 progesteron 20,4 pani ginekolog napisała ze wyniki boskie
To który tydzień u Ciebie?@p.1987 będzie dobrze ja dziś hcg zrobiłam i mam już 46777,2 progesteron 20,4 pani ginekolog napisała ze wyniki boskie
Dziękuję dziewczyny to moje pierwsze IUI, pokladam w nim wielkie nadzieje, bo naturalnie juz dlugo sie staramy i tylko jedno poronienie na koncie ponad rok temu.
Jesli sie uda, to termin bede miala na 22.08.
To co, jakies zdjecia szczesliwych testów wrzucicie?