reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziękuję że jesteście!!! Dałyście mi naprawdę wiele siły! Jestem już w domku, podjęłam dobrą decyzję że pojechałam do piaseczna, tam nikogo nie było i jedyne co to musialam ok 25min poczekać aż lekarz przyjdzie z oddziału(ale co to jest 25min?)
Zrobił mi usg więc już jestem w 100% spokojna że z maluszkiem jest wszystko ok! Widziałam jak się przeciągał! Jak go zobaczyłam i zobaczyłam bijące serduszko, to aż się popłakałam!!! Maluszek ma 4,8cm czyli wg tego 11tyg4dni
Ogolnie wszystko jest ok!!! I tylko stresu się naadłam, ale cieszę się ze sprawdziłam i mogę teraz spać spokojnie!!!
Ogolnie powiedział że plamenie może być po badaniu i to się zdarza a ból cóż... może to macica w czasie współżycia sie kurczy. Chociaż ja bardziej się kieruję tym co mi dziś pabi ginekolog powiedziała że to wiezadła, bo jak mnie badała, to macica mnie nie bolał ale jak mi palec tak z lewej strony wcisnęła to oj było nie przyjemnie i to był ten ból z nocy. Ogólnie mam brac nospe i magnez.... i tyle z zaleceń! Nawet nie wiecie jak mi ułożyło!!!
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie!!! Co ja bym bez Was zrobiła!!![emoji8][emoji8][emoji8]
super że wszystko ok

reklama
Mnie zaczęły pobolewac plecy tak na dole..narazie jest ok ale jak bol się rozwinie to wezmę nospe. Ja boję się tylk9 żeby mnie kółka nerkowa nie latała bo mam piasek w nerkach

@kurektyna Uff.. Jak dobrze, że wszystko okej :) Najlepsze w tym całym stresie jest to, że widziałaś swojego brzdąca jak brykał i tylko to się liczy ;)
Co do współżycia.. To moje ostatnio było gdy stworzyliśmy naszą kruszynkę.. Potem się byliśmy, żeby dobrze się "usadziło", potem lekarz zabronił.. Ale jak już lekarz pozwoli to nie wiem czy się odważę.. A mąż cierpi.. ;P Chociaż o dziwo rozumie wszystko i nawet nie naciska. Śmiejemy się z tego puki co.. :p

Gratulacje pamqsku.
Ikulka gratuluję udanej wizyty.
Kurektyna super że wszystko ok u Ciebie.
Wiesz że ja się skusiłam na czerwoną kokardę przy Wiki.Ona nam tak z mężem dała do wiwatu po urodzeniu że zrobiłam bym wszystko by się trochę uspokoiła.I o dziwo pomogło albo ja w to uwierzyłam i zaczęłam sobie radzić lepiej z jej wiecznymi fochami i płaczami.
A ja z tych osób co nawet w horoskopy nie wierzą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :D ochłonełam po wizycie ;) z Maluchem wszystko okej :) rośnie w siłę, ma 6,6cm, wszystkie przepływy wyszły okej, pepowina też, wszystko wydaję się na miejscu ;) NT na poziomie 1,93, kości nosowe ciężko było zobaczyć bo dzieć nie współpracował zbytnio więc dodatkowo zdecydowaliśmy sie na test papp-a. Maluch się przeciągał uroczo i te nóżki słodkie [emoji7] [emoji7] [emoji7] film dostaliśmy a zdjęcia to mam tylko główki :)

1485201737-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Do góry