Daria-1990
Początkująca w BB
Daj sobie juz spokój. Kłamie czy nie kłamie, aż tak Cię to boli? Wystarczy wogole nie czytać i nie odpowiadać skoro się wpis nie podoba. Po co robić ***** burze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyna jakie teorie spiskpwe? Napisalam co powiedziala gin i ty chyba noe zrozumialas kto sklamal a ja nie mm zamiaru plynac z pradem wole miec swoje zdanie a nie przytakiwac.Napisalam do kpgo to sie tyczy.A jest fajne powiedzenie kibic z dala sie nie wpi......Same klamstwa tylko soeje a wy lykacie jak pelikany brawo inteligencji.i bede czytac bo bede wylapywac kazde klamstwo bo wszystko wszystkim ale zeby tak klamac to trzena miec niezly problem.A swoja droga nawet lipcowki o nien na forum prywatnym pisaly.I jedna moderatorka.Po privach maja odwage obgadywac a ja wole otwarcie.
Napisane na FreeMe X4 7HD w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Przedmioty użytkownika fhonlysmile - Allegro.plDziewczyny jak zamawiacie jakieś spodnie ciążowe godne polecenia wstawcie link sama bym kupiła
Dzieki Koko, to ty wlasnie kiedys pisalas ze przeszlas sepse w ciazy? Masakra jakas.. i teraz juz nie masz bakterii?O.paulina zrób jeszcze jedne badania za kilka dni tylko że zdwojoną uwaga jeśli chodzi o higienę i pojemniczka i siebie. Nie protestuj przed innymi lekami u mnie też sepsa zaczęła się od E.coli zazwyczaj nie groźnej a jednak a później było już tylko gorzej bo nie dostałam leków... trzymam kciuki. Kuruj się.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom