reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Nusia123 ja widzę na Twoim suwaczku, że jesteś w 7tc. Więc wg dobrze chodzi ;)
Nie uwierzycie. Mój dwulatek zasnął o 22, obudził się o 23 i siedzi z nami do tej pory. Z naszej trójki on wygląda na najmniej śpiącego :p

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.

Ten ostatni co prawda nie o nas ale cała reszta sie zgadza. Kochane wszystkiego naj i aby kazda doczekala się zdrowego malucha bez komplikacji.

Angelika:) ja też pierwszy raz w ciąży ale jak widać przewaga jest w doświadczonych mamach :)

Po nowym roku zrobię wam porównanie jak u mnie brzuch się zmienił, już czuje że się powiększa, piersi podobnie, cały czas swędzą i pobolewają :/

Powiem wam, że co do objawów to jest w miarę OK tylko cały dzień mnie tak mdli nie mam na nic ochoty, ale za to jak tylko wyjdę na miasto i zaczepimy o fast food to wchodzi jak nic innego :p

Ja też pierwsza. Nudnosci mam takie okropne ze ledwo mówię a wieczorami sciskam kibelek. Ale z fastfood mam tak samo. Choc ich nie jadam za wiele i prawie wcale chees z Mc zdzialal cuda na jakas godzine... Podobno tak to dziala bo zarowno oni jak i kfc dodaja jakis środek antywymiotny. Tylko nie pamietam gdzie to wyczytałam...

E-O a ile masz lat?Ja 37 więc może to faktycznie kwestia wieku.
Gratulacje Olkaa93.
Ja z tymi mdłościami to w ogóle nie mam ochoty na seks.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem dwa lata młodsza od ciebie ;)

My mamy jeszcze 2016, Nowy Rok nadejdzie za ponad 4 godziny. Poki co oglądamy z Psotami film, oni napchali sie chipsami i słodyczami a ja nie mogłam sie najeść świeżego kalafiora i selera z dipem, czuje, ze znowu bede gazowac :p. Ciekawe czy maluchy wytrzymają do północy. Ciekawe, czy JA wytrzymam do polnocy ;):p

Dziewczyny życzę Wam szczęśliwego donoszenia maleństwa. Aby ciąża przebiegła bez żadnych komplikacji i żeby każda mama myślała pozytywnie i nie musiała się niczym martwić.
A za kilka miesięcy życzę Wam aby poród był szybki w 5 min i całkowicie bezbolesny i bezproblemowy a dzieciątko urodziło się piękne i zdrowe w 100%.
Dodatkowo dużo pieniążków i spełnienia innych najskrytszych marzeń :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

I witam sie w nowym Roku! Samych szczęśliwych dni życzę!:) [emoji256][emoji256][emoji256]

Zdziwiona jestem sylwestrem:) senność, uczucie "kaca" minęło :) jadłam, wypiłam ze 4 szklanki drinka bez alko:) z niezdrowym spritem:) objadlam sie ciastem i innymi przekąskami, wytańczyłam i o 4 poszłam spać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry