reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Nusia123 ja widzę na Twoim suwaczku, że jesteś w 7tc. Więc wg dobrze chodzi ;)
Nie uwierzycie. Mój dwulatek zasnął o 22, obudził się o 23 i siedzi z nami do tej pory. Z naszej trójki on wygląda na najmniej śpiącego :p

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.

Ten ostatni co prawda nie o nas ale cała reszta sie zgadza. Kochane wszystkiego naj i aby kazda doczekala się zdrowego malucha bez komplikacji.

Angelika:) ja też pierwszy raz w ciąży ale jak widać przewaga jest w doświadczonych mamach :)

Po nowym roku zrobię wam porównanie jak u mnie brzuch się zmienił, już czuje że się powiększa, piersi podobnie, cały czas swędzą i pobolewają :/

Powiem wam, że co do objawów to jest w miarę OK tylko cały dzień mnie tak mdli nie mam na nic ochoty, ale za to jak tylko wyjdę na miasto i zaczepimy o fast food to wchodzi jak nic innego :p

Ja też pierwsza. Nudnosci mam takie okropne ze ledwo mówię a wieczorami sciskam kibelek. Ale z fastfood mam tak samo. Choc ich nie jadam za wiele i prawie wcale chees z Mc zdzialal cuda na jakas godzine... Podobno tak to dziala bo zarowno oni jak i kfc dodaja jakis środek antywymiotny. Tylko nie pamietam gdzie to wyczytałam...

E-O a ile masz lat?Ja 37 więc może to faktycznie kwestia wieku.
Gratulacje Olkaa93.
Ja z tymi mdłościami to w ogóle nie mam ochoty na seks.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem dwa lata młodsza od ciebie ;)

My mamy jeszcze 2016, Nowy Rok nadejdzie za ponad 4 godziny. Poki co oglądamy z Psotami film, oni napchali sie chipsami i słodyczami a ja nie mogłam sie najeść świeżego kalafiora i selera z dipem, czuje, ze znowu bede gazowac :p. Ciekawe czy maluchy wytrzymają do północy. Ciekawe, czy JA wytrzymam do polnocy ;):p

Dziewczyny życzę Wam szczęśliwego donoszenia maleństwa. Aby ciąża przebiegła bez żadnych komplikacji i żeby każda mama myślała pozytywnie i nie musiała się niczym martwić.
A za kilka miesięcy życzę Wam aby poród był szybki w 5 min i całkowicie bezbolesny i bezproblemowy a dzieciątko urodziło się piękne i zdrowe w 100%.
Dodatkowo dużo pieniążków i spełnienia innych najskrytszych marzeń :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

I witam sie w nowym Roku! Samych szczęśliwych dni życzę!:) [emoji256][emoji256][emoji256]

Zdziwiona jestem sylwestrem:) senność, uczucie "kaca" minęło :) jadłam, wypiłam ze 4 szklanki drinka bez alko:) z niezdrowym spritem:) objadlam sie ciastem i innymi przekąskami, wytańczyłam i o 4 poszłam spać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry