I jak tam Aneczqa? Jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze juz wyzdrowialas. Jak Olek? Budzi sie jeszcze?
Stas sie tez obudzil 2 dni trmu ale tylko raz. Widze ze mu trojka wychodzi. Ze skora lepiej. Umowilam nas do dermatologa. Alergolog niby pomogl ale nie do konca. Wole miec wiedze rowniez od innego lekarza.
Ale piekna pogoda. Idziemy zaraz na spacer
Milego dnia!
QUOTE="aneczqa1981, post: 17903282, member: 185219"]
Współczuję Ci bardzo. Dziecko w tym wieku uwielbia zjeść to co mama czy tata a Ty musisz chować przed synkiem smakołyki
Olgierda a może poszukaj jakiegoś sensownego alergologa który Was pokieruje? Gdy starszy miał 7-8 miesięcy robiliśmy mu testy z krwii które wykazały alergię na białko mleka krowiego. Nawet nie wiem czy teraz też takie się robi, czy są miarodajne i pomocne w szukaniu "winowajcy" który uczula, bo to było 14 lat temu gdy my szukaliśmy przyczyn duszności u syna.
A u nas ostatnie dwie noce kiepskie...płacz przez sen, wołanie mamy i takie pobudki 20 razy w nocy ...Rano nie pamiętamy jak się nazywamy .
W dodatku ja jestem mocno przeziębiona, mam kaszel, katar, ból gardła i na "deser "opryszczkę.
Pozdrawiam