Ok, nazwalismy je Biale ciasto, nie wiemy jak ono się nazywa
2 paczki krakersow słonych
Puszka masy krowkowej
Krem do karpatki (ja kupuje ten bez gotowania) i mleko do przygotowania kremu
500-600 ml śmietanki do ubicia (najlepiej w folii lub w kubeczkach), 2 -3 łyżki cukru pudru, cukier wanilinowy i 3 śmietan fixy
Na standardowej prostokątnej blaszce ulozyc ściśle krakersy jeden obok drugiego. Krakersy posmarowac kremem krowkowym (ja biorę polowe lub 3/4 puszki) . Na kremie krowkowym znowu rozłożyć krakersy. Na to krem do karpatki ubity według przepisu na opakowaniu. Znowu krakersy i na krakersy śmietaną ubita z cukrem pudrem, wanilinowym i smietan fixami. Mozna posypać wiorkami lub starta czekolada. Schlodzic 3 godziny w lodówce.
Na pewno zasmakuje gościom a ty się nie na robisz bo trwa to cywilne a efekt jest niesamowity.
2 paczki krakersow słonych
Puszka masy krowkowej
Krem do karpatki (ja kupuje ten bez gotowania) i mleko do przygotowania kremu
500-600 ml śmietanki do ubicia (najlepiej w folii lub w kubeczkach), 2 -3 łyżki cukru pudru, cukier wanilinowy i 3 śmietan fixy
Na standardowej prostokątnej blaszce ulozyc ściśle krakersy jeden obok drugiego. Krakersy posmarowac kremem krowkowym (ja biorę polowe lub 3/4 puszki) . Na kremie krowkowym znowu rozłożyć krakersy. Na to krem do karpatki ubity według przepisu na opakowaniu. Znowu krakersy i na krakersy śmietaną ubita z cukrem pudrem, wanilinowym i smietan fixami. Mozna posypać wiorkami lub starta czekolada. Schlodzic 3 godziny w lodówce.
Na pewno zasmakuje gościom a ty się nie na robisz bo trwa to cywilne a efekt jest niesamowity.