reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

No ja juz bylam zglosic u gp jak się tylko dowiedziałam, bo myślałam że po 1 poronieniu przepisze mi coś zapobiegawczo, no ale jak to gp olewka totalna. Zapisali co mieli zapisać i położna ma do mnie dzwonić za jakiś czas. A pierwszy scan miedzy 10-12 mi powiedział. Ale chodzę prywatnie i na pierwszej wizycie dostałam progesteron. I jutrk będę dzwonić umawiać się na następną wizytę i mam nadzieje że już usłyszę serduszko. A mam zamiar iść w 7 tyg :)

reklama
Ja miałam usg w 5, 6 i 7 tygodniu. Dopiero w 7 było widać serduszka i maluchy urosły jak na dany tydzień ciąży. Teraz mam wizyty co 2, 3 tygodnie i na każdej usg. W ciąży z córka pierwsze usg miałam w 11 tygodniu.

Trzymam kciuki dziewczyny. Bedzie dobrze, nie ma się co nakręcać. Ja nie mam możliwości iść prywatnie wiec czekam cierpliwie. przy drugim dziecku jest jeszcze miej wizyt.

Moja pierwsza ciąża przeszła bez komplikacji. Mam nadzieje że ta też. Wiem, że poronienie nie jest łatwe ale ja tłumacze to sobie tym, że nic nie dzieje się bez przyczyny.

Witajcie :)
Wprawdzie u mnie termin wg OM wypada na 01-go września, ale to tak blisko sierpnia i, jak widzę, terminów niektórych z Was, że postanowiłam się tutaj przywitać. Na wrześniówkach jeszcze pustki ;)

A ja sie wlasnie szykuje do gina :) wczoraj nagle mialam w ustach smak surowej ryby i juz mialam odruchy wymiotne, haha, od wedliny mnie odrzucilo, na jej widok robi mi sie slabo, od chleba tez, za to mieso moge wcinac, dziwne ;p a dzisiaj... robie ogorkowa!haha :d
Trzymajcie kciuki za wizyte :)

A ja bylam i nic bandzwoly nie i tyle co ma sie stac to i tak sie stanie !glupi i tyle ale wyslali mnie na fully bladder niewiem co to jest ale zobaczymy :) Nat94 pewnie w pl jestes bo chyba nie w anglii oni maja gdIes ze poronilam

Witam przyszle mamusie :)
jestem nowa i rowniez spodziewam sie pierwszego wyczekiwanego malenstwa na sierpien :))! Dziewczyny jak radzicie sobie z dolegliwosciami u mnie ciagle nudnosci, oslabienie ciagle tylko lerze i licze ze w koncu bedzie lepiej ..
pozdrawiam

reklama
Do góry