reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Starajaca a nie beda Ci czasem scana tzn usg robic bo full bladder to pelny pęcherz. Mi tak zawsze pisali ze mam miec pelny pecherz przed usg. Ale z doswiadczenia polecam sie napic juz tam czekajac na wizyte :)

W polsce w polsce, z tym ze to 4ciaza,ale 3to w sumie nawet potwierdzona nie byla bo nie zdazylam, do szpitala pojde po nowym roku bo sylwestra nie chce spedzic w szpitalu. Moj gin tez powiedzial ze lekow na ppdtrzymanie nie da bo to nie ma sensu, bo jesli ma sie poronic to lepiej zeby tak bylo i ze zdrowa ciaza sie nie poroni, mam nadzieje ze bedzie okej. Ja z dolegliwosci to jestem ospala moge spac i spac, oslabienie, czesto chodze siku, co jakis czas bole brzucha, nudnosci tez kilka razy dziennie, np teraz mi dziwnie no i bolace piersi.

reklama
Cześć dziewczyny, chciałam do was dołączyć :) termin mam na 04.08 i bardzo się cieszę.
W sierpniu straciłam pierwsze dzieciątko, dziś byłam u lekarza i zaproponował mi badanie genetyczne za 700zł,
które ma wykluczyć wszystkie choroby i nieprawidłowości. Czy któraś z Was była na takim badaniu? Czy wybieracie się na takie?

Do góry