reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dzień dobry dziewuszki:-) co tu taka cisza? Ja dzisiaj pospalam do 10:-) ale się ciesze bo mogłam normalnie zjeść śniadanie no mdłości jakby mniejsze.

Ejunia Witaj:-)

reklama
Ja nadal umieram :-( Pije herbate, wode, syrop i co troche latam siku :-) Najwazniejsze jednak ze goraczka troche spadla :-)
Beatko, czyli sniadanie na pewno wreszcie smakowalo? :-) Milego dnia zycze dziolszki ;-)

magduś żeby powiedzieć że smakowało to jeszcze za dużo:-D po prostu dało się zjeść:-D:-D ja się cieszę bo poniedziałek coraz bliżej i moja wizytka nananana:-)

ewelinka12 ma dzisiaj wizytę:) trzymam kciuki koleżanko!

Hej

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Moaa mala znowu cos dzisiaj niedomaga wiec nie poszla do zlobka. Teraz spi juz prawie 1,5 godz. Musi cos jej dolegac bo nigdy tak wczesnie na drzemke nie poszla.
Jutro ma 2gie urodziny wiec wzielam sie za pieczenie torta. Wczoraj zrobilam blaty a dzisiaj bede krem robic. Czekam tylko az mi owoce stezeja.

Dzisiaj srednio sie czuje, troche mnie mdli ale daje rade. Aby nie mdlilo czesto musze cos jesc. Bede jak foka albo slon morski

Cześć Dziewczyny!
wizyta poszła dobrze więc Mąż zezwolił (;)) na mój coroczny weekendowy wyjazd na spotkanie z kumpelami ze studiów w Toruniu. Oczywiście musiałam milion razy obiecać, ze będę u siebie dbać, udzielił mi lekcji pt. "Jak ochronić Brzuszek", zapakował ciepłe gacie... no i pozwolił....:-) więc już dziś życzę Wam miłego weekendu!
p.s. O matko! ile będę musiała stron przeczytać po tych trzech dniach! :-D

Trzymajcie się ciepło!
Udanych wizyt!
Brzuchy do góry!

Cinamona biedne to twoje dziecko ale słyszałam że jak chodzą do żłobka to często chorują:-( sto latek dla córcia! ! Od cioci z forum;-)

Blerka ale masz fajnie taki wypad z domu. No super:-):-) korzystaj bo wiesz za rok to chyba nie dasz rady się wyrwać;-);-)

czesc mamuśki :-)
pewno wiekszosc w pracy.

Blerka gratuluje pomyslnej wizyty i wyjazdu do przyjaciół.

Trzymam kciuki za dziewczyny dzis wizytujace u lekarzy. Beata88 i Twoja poniedzialkowa wizyte.

Cinamona zycze zdrowka dla córeczki.

Ja niestety dzis dalej mecze sie z kaszlem :-(

reklama
Do góry