reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
blackcoffe - ja już w łóżku... i przed 22 będę już spać... masakra... jak dobrze, że już jutro piąteczek! i półfinał MŚ :D i kino z Małżem... Uwielbiam weekendy! :)

magdus, biedaku! jak wysoko na plecach i boli jak pukasz to nerka (albo boli bardviej )

black- ja w wyr
ze caly dzien, dzieci u ex(niestety) a ja z tom yum zajadam sie i czytam.

Magdus wspolczuje mnie tez czesto chwyta bol z prawej strony.Jest to cos jak by pol obrecz mnie sciskala z przodu i z tylu,czasami sam tyl i wtedy tez sie zastanawiam czy to nie nerki.Wiem jak bola bo juz mialam wczesniej z nimi do czynienia.Probowalas cieplych okladow w miejscu bolu? i moze nospa by pomogla...

Ja tez w lozeczku bo moje panny w pokojach cichutko siedza albo leza i tv ogladaja ;-)

no ja niestey jutro pelne rece roboty mam wiec teraz nadrabiam :tak:

reklama
Moj mnie probowal puknac ale wcefekciecledwie posmyral sle nie boli bardziej. Moze to jakis bol od kregoslupa czy cos.... wzielam nospe i leze ale nawet w ulubionej pozycji bol jest :( co ja w zyciu zrobilam zlego ze teraz sie wszystko odbija na mnie...

Do góry