reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lilija moja pani doktor zawsze powtarzała żeby małemu zakładać o jeden ciuszek więcej niż ja mam na sobie ale tak do roku potem już nie. Tego się trzymałam, mały nigdy nie był przegrzany ani zmarzniety :)

reklama
Lilija ja słyszalam że tak jak siebie + jedna warstwa więcej. Ja się tak z moją trzymalam i bylo ok. No i patrzysz na kark czy nie jest chlodny lub spocony

Fioleczka prawda ale trzeba pamietac ze jak ubieramy np sobie bluzka spodnie kurtka.. to u dziecka body bluzka spodnie i np. Kombinezon do tego kocyk. A nie sweter ibkocyk..bo koc to tez warstwa ;)

Tak mi synus pomaga .. sklada czyste ciuszki ;) szkoda ze podloge nimi poleruje ;)

Załączniki

• 1422380928552.jpg
    1422380928552.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 55
Powiem wam,że jako poczatkująca mama mam wiele pytań jeśli chodzi o troske o dziecko, np ubieranie to dla mnie czarna magia - jak tu zaczarowac aby nie przedobrzyć albo niedaj Boże zaniedbać. Dzieki Bogu mam Was, nie wyśmiejecie, a pomożecie.

Nie wiem dlaczego usunęła sie moja wiadomośc ;(

Chciałabym Wam bardzo podziękować za prywatne wiadomości, potraficie podnieść na duchu ;*

Rozmawiałam o 18 z moim ginekologiem tak jak pisałam wcześniej pobrali mi wczoraj betę . Ostatni wynik 13000 dzis 16500, lekarz powiedział zeby czekać.... Ze do 30000 musi sie cos pokazać "cos" a wtedy bedziemy myślec dalej...
Dzis wogole nie było mowy o usunięciu ...
Z jednej strony bardzo sie ciesze z drugiej jestem bardzo sceptyczna ...
Gratuluje Wam udanych wizyt,
wasze dzieciątka sa przepiękne

reklama
Do góry