reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Magdus a co pociagi nie jeDza w polsce ? Albo samochodem mozna ;) ja i tak mam dalej z uk hehe

Wiesz jak dziewczyny z uk zjada do gdanska to i Ty das rade ;)

Ja do gdanska mam 2581 km jak juz sie licytujemy ;) hue hue.
Ale jak bedziemy autem kiedys to no na kawe zajade ;)

Lucalew ja ma cie kopnac kobito ! Ty sie masz cieszyc e wizyte masz a nie denerwować! !! Kobito ja proponuje sie rozluznic bo na zawal padniesz w ciazy ! A w najlepszym wypadku bedziesz siwa mama ! Chcesz zeby dziec do Ciebie babciu wolal?? Haha
No ja widze ze muszw tu dzis zostac i dobry humor slac bo jutro wejde i bedw myslala ze watki pomylilam ;)
A tak serio to juz jesyem cicho bo niedlugo mnie wywalicie ;)

Lucalew a to jak z mezem idziesz to sie nie martw ! Przeciez dzidzius wie ze tacie trzebq sie podlizac i pokazac z jak najlepszej strony :D

Ojj dziewuchy ! Zlitujcie sie no ! Ja jeszcze zadnej wizyty nie mialam ! I co ? Nic nie zrobie a przeciez oproc testu na poczatku ciaza nie potwierdzona ! Nie widzialam pecherzyka, fasolki, serduszka, machajacych lapek ..
Czekam na dobre wiesci od was jutro i trzymam kciuki ! Ale bedzie dobrze bo jak ma byc ?

reklama
Ejj Akuku nie bierz sobie tak na serio co ja mowie :-) Ja przez wiekszosc czasu sobie zartuje :-) I malpo wredna, Ty bewdziesz w Polsce i przy okazji sie spotkacie, a ja niekoniecznie mam po drodze :-)

Pewnie, ze bedzie dobrze, juz sie nie stresujemy ! Ja jeszcze 4 dni i mysle, ze tez sie juz na maksa zrelaksuje. W poprzedniej ciazy wlasnie wtedy mi wykryli wade u malej. Takze jestem przygotowana na najgorsze, ale bardzo dobrej mysli! I u was bedzie ok, bo ciocia Madzia chce zobaczyc wszystkie maluchy razem ze swoim w sierpniu, ewentualnie pod koniec lipca :-)

Hej Płodne Dziewoje!

Ja się wpraszam, a co! jestem w ciąży! wolno mi! na spotkanie. Moze być Trójmiasto - ja co prawda z centrum, ale przecież mamy pendolino ;) jak się w polu nie rozkraczy to będę w niecałe 3 godziny:-)

Lucyna, Gosia - trzymam kciuki za wizyty!
Akuku - kolejny raz poprawiasz mi humor! Dzięki Babo Cudowna!

Starająca - odezwij się bo my się tu zamartwiamy!

Ja mam coraz większy brzuch, ale waga na szczęście stoi. Wstaje już w nocy sikać co mnie strasznie wybudza i później nie mogę zasnąć... Chciałam nawet wejść w nocy na bb ale sama się nad sobą zlitowałam i zmusiłam się do spania. Brzuch mam taki fajny twardy - niesadłowy :p
Zapalenia pęcherza chyba ( odpukać w niemalowane!) przeszło. Teraz asekuracyjnie pożeram tony żurawiny! :-)

Popisałabym z Wami więcej i częsciej, ale jak wracam do domu i coś tam ogarnę to padam na pysk. Wybaczcie. Obiecuję poprawę!

Lucynko, Lucynko ja tez mam 2 lutego prenatalne!
Blerka, ja za to mam sadlowy, ale dol brzuszka juz sie taki pileczkowy, fajny robi :-) Faszeruj sie zurawina, na pewno nie zaszkodzi, a pomoze ! :tak: Na pocieszenie, ja w nocy tez koniecznie musze zrobic sisi, a w ciagu dnia to co godzine :szok: No z zegarkiem w reku!

Ejj Akuku nie bierz sobie tak na serio co ja mowie :-) Ja przez wiekszosc czasu sobie zartuje :-) I malpo wredna, Ty bewdziesz w Polsce i przy okazji sie spotkacie, a ja niekoniecznie mam po drodze :-)

przecież ja wiem i tez sobie zartuje :D:D luzik :D

blerka wpraszaj się wpaszaj :D ciekawe czy wypali a jak tak to kiedy :D chciałabym :D
ja mam brzuch sadlowy i taki pewnie do końca zostane :D haha

Witaj KAm rozgość się :)

ja tez w nocy siusiać chodze ! Ale najgorsze ze zawsze chce mi się jak się Emis obudzi i musze z nim lezec, zasypiam znowu i później znowu mnie budzi az boli pęcherz hehe :D

Dzięki dziewczyny, Akuku brzuch od smiania mnie boli hehehe Ty to jestes modelka :-p
Wiem wiem pozytywne myslenie, dzieki Wam trwam bo inaczej bym rzeczywiscie byla juz siwa :-)

Magdus w tym samym czasie sie przytulalysmy to i w tym samym czasie prenatalne mamy hehhe

Blerka ciesze sie ze Ci juz lepiej i ze sie dopisujesz do spotkania :-)

U mnie brzuch 1 to sadelkowy a 2 ciazowy tez rosnie, moze kiedys sie spotkaja i sie złącza hehhee

Kam witaj, rozgosc sie :-)

reklama
Do góry