reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew biedulo, dobrxe ze teraz juz wiesz:-)

Akuku dasz rade, jestes twarda dziolcha :-) tak tez miewam ataki smiechu, ktorych nie da sie opanowac :-) w gimnazjum mnie kiedys pani z sali wyprosila bo tak lalam :-) najgorsze,ze im bardziej chcesz to opanowac tym gorxej ci to wychodzi:-)
Loveboiled ja wczoraj cierpialam, az wzielam apap i prxeszlo jak reka odjal:tak:

reklama
Akuku ja pozytywnie, mysle ze jak sie kiedys spotkamy to bedzie bardzo wesolo. Oj mnie sie zdarza taki napad smiechu nie do opanowania i tez zostalam wyproszona z lekcji biologii a i w kosciele pare razy w podstawowce sie zdarzylo no i w pracy przy klientach :-) Zdrowka dla synka.

Mnie ostatnio tez glowa boli i jak juz nie daje rady to biore paracetamol.

PaniKovalowa ja przy obu ciążach czułam się jakbym okres miała dostać. Zrób test z krwi, 100% pewności. Plamienia zazwyczaj są normalne ale i bywają niebezpieczne. Tak czy tak podziwiam za wytrzymałość, ja dzień po braku @ betę robiłam… po 2 h miałam wynik. Jeśli pozytywny, to jedź na IP, jak dziewczyny pisały. Trzymam kciuki i daj znać.

Lucalew – dzięki! Zamierzam odpocząć :) a z kasą też u nas niewesoło, ale jakoś grosz do grosza i parę dni przeżyjemy poza domem chyba ;)
Lucalew, ja też nie uaktualniam codziennie, raz ustawiłam i sam się uaktualnia…

ja już spakowana, wpatruję się w synka, chyba na zaś :)

powiem Wam, że do spania Łukaszek był zlotym dzieckiem, był... od 5 tygodnia do 9 m przesypiał noce bez pobudek nawet na karmienie. jak zaczął raczkować i ząbkować, trzeba go karmić o 23 i ok. 5 rano. czasem śpi niespokojnie i ląduje u mnie w łóżku, najczęściej jednak wstaję co godzinę, dwie, bo rozkopany, jęczy bo mu smoczek wypadł, albo zaplątał rączkę w kołdrę... więc spokojne noce skończyły się, choć pewnie nie mam co narzekać, bo są dzieci, które w tym wieku i co 2 h się budzą, ale jakoś mnie to nie uspokaja. wolałabym aby spał ciągiem od 20 do 7 jak kiedyś :)

Ja kiedys z m na spotakniu w szkole bylam..rodzice u gory a nauczyciela opowiadala o systemie nauczania (jeszcze dzieco do szkoły nie chodzili i nikt nas tam nie znal ) no i jakis łysy facet przed nami wzial reke do gory i podrapal sie po glowie jak malpa..obydwoje zaczelismy sie smiac najpierw po cichu..i co jedno przestalo to drugie parskalo śmiechem. .. wyszlam wtedy na korytarz i jiz nie wrocilam hehhe...

Lucalew wiem ;) ja tez pozytywnie z tym ze potrafię sie zachowac ;) moze siw okazac zr akurat bede mieć taki dzien ze będę cicha myszka haha a znowu jak sie rozgadam to nie dam dojsc do slowa ! Aa hehe

Uylam obsranca małego i zaraz go klade spac..szczerze to sama bym poszla lulu.
Hmm
Alez mi sie nic nie chce dzis.

Jak zasne to zasne jak nie to figurki bede robic...

Ahh te pogaduchy noca ..co mialam pisac dzis mnie nie bedzie ! No chyba ze ladnie poprosicie hahahhahahahaha ;)

Akuku Ciebie by wyganiali a ty bys siedziala hahahahaha:-D a tak serio to pewnie i tak kolo 1 w nocy sie tu spotkamy :-)
zmienilam sobie wreszcie suwaczek bo od wizyty wiem ze jwst dwa dni wiecej ale jakos tak sie balam wszystkiego, wczorah jeszcze sialam panike az sie z moim porazlam a od dzis jestem bardzo dobrej mysli i nie moge sie doczekac sierpnia :-)

reklama
Ee no co Wy dziewczyny nie gniewajcie się. Mysle ze trzeba bedzie poprostu kiedys zorganizowac w jakims miejscu spotkanie np na weekend i sie spotkac tak zeby kazdy mogl dojechac.

No i dziewczyny prosbe mam do Was trzymajcie mocno jutro kciuki za wizyte, ma jutro o 12:40 i chyba z nerwow dzis nie zasne.

Do góry