reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Sann zbieg okolic z nosci z tym bolem brzuszka i kapusta..

Bunia nir wiem jak smakuje mleko moje bo nigdy nie ptobowalam..ale rozmrozone moze smierdziec anwet skisnietym i gorzej smakowac ale dzieci często pija bez problrmu. Najlepiej rozmrozic powoli w lodowce. I dopiero podgrzac. Zbyt szybka zmiana temp moze powodowac ten smak.
A i smak sie zmienia tez w ciagu dnia ;)

reklama
Kopfer super!!!!! Sumiennie przylozylyscie sie do tego.
Brawa dla Leona za postępy.
Kasietta powodzenia.
U mnie tez na tapecie prezenty mikołajkowe i pod choinkę.
Ciągle nie mam nic dla najmlodszego. Ale podgladam wasze podpowiedzi. Obecnie u nas ten robot kosztuje w promocji 24£ wiec moze na niego sie zdecyduje. Szczeniaczek tez podobno jest super. Blerka jak znajdziesz na necie ta szalona krowę to podziel sie linkiem.... :)
U nas nocki w miarę tfu tfu....Za to drzemki w dzień masakra. Po 10 min i płacz. Upodobal sobie od 2 dni spanie z cycem w buzi. Juz mam dość. Dzis nawet na spacerze nie pospal jak zwykle tylko po ok 1h ryk i biegiem do domu m wracał. Z daleka bylo ich słychać :D
A popoludniu wogole nie moze zasnąć choc mega zmeczony

Kopfer ale SUPER!!!!! Mega gratulacje!!! Aż mi się humor poprawił :)
Blerka dla Leona też gratki za postępy!!! Grzechotka fajna, chyba kupię młodej.
Little.me u nas też drzemki w dzień, krótkie i niestety spacery musiałam skrócić do max godziny, bo ryk masakryczny.
Bunia moje mleko tłuste i słodkie, ale próbowałam tylko kropelki.

JA też wolę drewniane i szmaciane zabawki, ale niestety maluchy lubią te grające i piszczące.

Dużo, dużo zdrówka dla chorowitków!!

Kopfer, rewelacja!!! Kamień z serca, co?
Blerka, niedługo Leon bedzie fikołki fikał tak szybko wam idzie :-)

Ja jeszcze nie wiem co młodemu kupie. Za duzo możliwości.
Dla starszakow m ogarnia, to on u nas wysyła listy do M. :-) i trochę pomaga je przygotować, hahaha
Na pewno beda kalendarze dla dziadków.

Kopfer super super super[emoji3]
Bardzo sie ciesze.

Ooo co za grzechotka[emoji3]

Ja tez uwielbiam drewniane zabawki. Sa najpiekniejsze. Ale niestety dziec czesto ma inne zdanie.

Lunera - o kurcze. Ale opcja...

Cinamona - i tak sobie myślę że lepiej prezenty na 3kroli. Bo tak to się Boże Narodzenie kojarzy dzieciom tylko z prezentami. Szkoda że u nas jednak inna tradycja.

Kopfer - wspaniale! Yes, Yes, Yes :-D wcale się nie dziwię że nie przestajesz się cieszyć :-)

reklama
Do góry