reklama
kasietta
Fanka BB :)
Bardzo im się podobało, raj na ziemi ale dla kogoś kogo interesuje tylko plaża, drinki i morze, bo tak dla imprezowiczów to nudno
Mi plaza, drinki i morze wystarcza. I jeszcze ktoś do dzieci. Ale nie jestem wymagająca, na początek mogą być same drinki, hahaha!
Blerka, a czemu nie dołączył do was? Ze cos złapie? Skoro i tak balował na całego...
Na czym gralas? Ja mam za sobą 12 lat pianina... Sprowadzilam je w końcu od rodzicow, ale musze je odrestaurowac i nastroic bo długo stało samotnie.
Noc dobra, ale pobudka o 6... A dziś od 8 non stop w ruchu, ciagle gdzieś jeździliśmy. Nie jestem przyzwyczajona, ze to ja prowadzę, wiec padam na pysk i zaraz idę spać.
Blerka, a czemu nie dołączył do was? Ze cos złapie? Skoro i tak balował na całego...
Na czym gralas? Ja mam za sobą 12 lat pianina... Sprowadzilam je w końcu od rodzicow, ale musze je odrestaurowac i nastroic bo długo stało samotnie.
Noc dobra, ale pobudka o 6... A dziś od 8 non stop w ruchu, ciagle gdzieś jeździliśmy. Nie jestem przyzwyczajona, ze to ja prowadzę, wiec padam na pysk i zaraz idę spać.
bunia15
Dziewczyny "nie śpiące" trzymajcie sie !!![emoji170]
A co do nastolatków to ja byłam raczej buntownik, po za tym najstarsza wiec moim dwóm młodszym braciom szlaki przebierałam.. Fakt oni tak nie szaleli jak ja ale rodzice jakos spokojniej z nimi, chyba ja limit przekroczyłam hehe.. Pomijam fakt ze każdy moj chłopak to było dla nich "zło" Eh
A co do nastolatków to ja byłam raczej buntownik, po za tym najstarsza wiec moim dwóm młodszym braciom szlaki przebierałam.. Fakt oni tak nie szaleli jak ja ale rodzice jakos spokojniej z nimi, chyba ja limit przekroczyłam hehe.. Pomijam fakt ze każdy moj chłopak to było dla nich "zło" Eh
Jak tak patrze na wasze pobudki to moje dziecko swiete jest. Potrafi zasnac przed 21 i wstac o 3 zjesc asnac wstac o 8 zjesc i potem np o 11wstac. W tygodniu troszke wczesniej wstaje bo 8-9, ale i tak dla mnie bajka. Bo zje i lezy grzecznie albo zaczepia. teraz nauczyl sie lapac kocyk i ciagle sie nm zakrywa, wiec musze uwazac. Niestety znowu nas grypa zlapala i wszyscy przeziebieni chodza. Slyszalyscie moze o robocie bebo, bo mamy plan kupic na swieta.
Hej!
Kasietta, super, że rodzice wypoczęli!
Bunia, też bym chciała być tak zorganizowana!
Lunera,
Leon nie był z gosćmi bo poszliśmy się usypiać - mamy wtedy długą bardzo sesję przy cycu - ponad godzinę. Zasnął... ale jak chciałam się wymknąć, to wstał. Mąż próbował Go ponownie utulić, ale Leon się zregenerował i nie chciał zasnąć. Wróciliśmy z Nim do gości, ale nie był zadowolony i płakał. Był bardzo zmęczony, a nie mógł zasnąć.
Grałam na gitarze i pianinie. Leon też pójdzie do szkoły muzycznej. Chyba, że totalnie nie będzie miał słuchu i chęci. Oczywiście jeśli nie będzie chciał to nie będę Go zmuszać, ale na pewno spróbujemy.
Za tydzień zaczynamy basen
Noc lepsza dziś. Tfu tfu tfuuuuuuuuu! Niech tak zostanie!
Jak u Was, Dziewczynki?
Miłego dnia!
Kasietta, super, że rodzice wypoczęli!
Bunia, też bym chciała być tak zorganizowana!
Lunera,
Leon nie był z gosćmi bo poszliśmy się usypiać - mamy wtedy długą bardzo sesję przy cycu - ponad godzinę. Zasnął... ale jak chciałam się wymknąć, to wstał. Mąż próbował Go ponownie utulić, ale Leon się zregenerował i nie chciał zasnąć. Wróciliśmy z Nim do gości, ale nie był zadowolony i płakał. Był bardzo zmęczony, a nie mógł zasnąć.
Grałam na gitarze i pianinie. Leon też pójdzie do szkoły muzycznej. Chyba, że totalnie nie będzie miał słuchu i chęci. Oczywiście jeśli nie będzie chciał to nie będę Go zmuszać, ale na pewno spróbujemy.
Za tydzień zaczynamy basen
Noc lepsza dziś. Tfu tfu tfuuuuuuuuu! Niech tak zostanie!
Jak u Was, Dziewczynki?
Miłego dnia!
kasietta
Eh zazdroszczę basenu
Strasznie chciałam z nią chodzić, ale przez stópki to chyba będzie możliwe dopiero jak skończy jakieś 8 miesięcy :/
Też do szkoły muzycznej chciałam chodzić ale mnie nie przyjęli
Strasznie chciałam z nią chodzić, ale przez stópki to chyba będzie możliwe dopiero jak skończy jakieś 8 miesięcy :/
Też do szkoły muzycznej chciałam chodzić ale mnie nie przyjęli
reklama
chilling my malemu pokazalismy w sklepie, to myslalam, ze mu wyjda. zesz na zamkniety wrzucic, bo nie mam Ciebie na fb Ale polecasz zabawke? Bo powiem szczerze, ze do tanich nie nalezy, bo kosztuje 250 zl, ale jest promocja w leclercu i kosztuje 200, a moze dziadkowie albo my kupimy na swieta